(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та ні. саме тому і придумали adblock і прочі фішки, що б не бачити не потрібну рекламу в лінкедін відверто мало є що постити. Наприклад, я підписаний на компанію, яка дає новину, цю новину репостять СЕО, топи та рядові менеджери + намагаються дати свій “аля коментар”, хоча вже все сказано в новині. Відверто - це спам. І такого 99%
-
Залежить від строку. Я платив біля вартості місяця, тому що розривав на другий місяць. І так, онлайн
-
Собственно как и приглашения на кофе онлайн наверное)))
-
Я пишу щось типу "You will have a class code in the next message. You need to write unit tests for it".
-
Там постять заради популярності. Памʼятаю одна якась жінка типу top voice чи щось таке репостнула щось про Україну і приписала свій коментар що не треба забувати що в Україні расизм, казала що чорних не пропускали за кордон, не давали місця в автобусах в перші дні війни, і не все так однозначно. But whatabout бла-бла-бла
-
Но прям открываешь с утра линкедин и там %нейм% комментед и стена постов
-
Зачем? Хз
-
У меня в контактах есть люди которые ходят и ебашат сгенерированные ИИ комменты под посты
-
Но если сильно долго над простом думать, то можно в трубу вылететь.
-
Базові речі непогано покриває, залежить від якості коду
-
вибач, це ні про що не говорить. всі ці метрики прикольні, якщо тобі треба показувати їх при продажі реклами, як наприклад в інсті ось у мене преміум, мені показує скільки людей дивились мій профіль і хто мене шукав. ну ок, що мені з цим робити, якщо половина людей ставить залишатись анонімним при перегляді профілю?
-
Ми живемо у світі надлишку інформації. Відверто, якщо комусь не буде заходити те, що ти постиш, від тебе відпишуться, або сховають твої пости саме тому, дуже важливо, що б нетворкінг був максимально з тих людей, кого ти знаєш особисто а не просто додавати людей в друзі