(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А таке питання Якщо short/mid term оренда (скажемо, на 1-3 місяці), чи є якась альтернатива Airbnb?
-
Что-то в таком духе, да)
-
А таке питання. Чи не було тут опитування з приводу того хто вже знайшов роботу, і який формат - ремоут, гібрид чи онсайт? А то я все-таки полистав лінкедін, індід, і чесно кажучи.. в GTA/Toronto значно більше шансів, ніж сидіти з Кітченера і кудись там на гібрид/ремоут подаватись. Подивився ще ціни на житло. Якщо 1-бедрумні хати в Торонто реально по 2500, то це не дуже і відрізняється від маленьких міст. Або якщо є людина з 8+ роками гарного досвіду, яка шукала роботу останніми місяцями десь тут в районі Онтаріо і є досвід стану ринку - був би радий послухати
-
я, дружина, кіт (наш zero child)
-
Бо я оце майже два місяця в Кітченері пробув. І оце напевне поїду на вихідних по ГТА катати, дивитись що там та як, які є міста, читати про райони.
-
Ну русня за кордоном це зовсім інше як то кажуть www.google.com/amp/s/tsn.ua/amp/exclusive/vse-pro-vbivstvo-ukrayinki-v-nimechchini-znaydeno-yiyi-nemovlya-i-tilo-mami-u-spravi-figuruyut-rosiyani-foto-video-2539630.html
-
Читаю я оце чат. І що я бачу, що всі всерівно ближче до Торонто/GTA пробираються.
-
люблю щоб двіжуха була, мітапи, нетворкінг, кіно/театри/музика/концерти) ну і робота і гроші) але жити так, щоб в тиші не біля гучних хайвеїв) будинок це, чи таунхаус чи конда в принципі по барабану, важлива ціна