(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю! Я -- професійний репетитор зі стажем понад 17 років, який допоміг вже більше 300 учнів покращити свою мову і досягти мети. Допоможу полюбити і зненавидіти англійську мову, приберу мовний бар'єр з вашої сторони, розповім, як краще вчитися і покращувати свої мовні навички. Зараз проживаю у м. Вінніпег. Викладаю англійську онлайн і в церкві на волонтерських засадах. Працюю з людьми віком від 12 років. Школярі, студенти, бізнесмени, IT-фахівці, блогери, дизайнери, психологи тощо. А також з тими, кому англійська потрібна просто для життя чи майбутньої професії. Підготую вас до екзамену на знання мови для подання на PR. Віддаю перевагу СELPIP але можу і IELTS з PTE якщо маєте таке бажання. Працюю з кожним студентом індивідуально, підбираю цікаві матеріали та перевірену методику. Комунікативний підхід на першому місці. Напрями роботи: - розмовна англійська - англійська для подорожі та роботи - проста та зрозуміла граматика - Розширення словникового запасу - підготовка до співбесід Перше заняття – безкоштовно, якщо не підійшли одне одному і не продовжуємо навчання. Для запису на пробне заняття пишіть в особисті повідомлення.
-
Попробуй написать в вотс ап. Я там с ней общалась
-
Є канал Калеб Хамер (чи типу того) на ютуб, там таких купа Upd youtube.com/@CalebHammer?si=_jstgQwu6TDTg917 1m підписників натякає на те що таких тут купа і тема актуальна
-
Я так зрозумів це буде діяти ще рік, правильно? Типу буде час податись до кінця березня 2025 (наступного) року
-
Так круто жити у канадському Голівуді. Можна дивитись як знімають кіно не покидаючи апарати. Світить просто кабзда
-
Дякую велике, шановний ванкуверський осбб-чат :) Та все добре, є у мене блайндери на все вікно :) я так побурчати зайшов і похвастати в яких видових апартах живу: вода, гори , целебріті… а тут зі своїм bias for action прямо накинулись :)
-
Ікея 18 баксів 1 велика штора (як целофанка), але повний блекаут
-
О, а ще є тепер серйозне питання до знаючих. Я на початку травня букнув на декілька днів Airbnb у Вікторї(з понеділка по пʼятницю). Як рекомендуєте їхати паромом, через Нанаймо і по дорозі подивитись щось цікаве(чек ін о 15.00), чи не мучити себе та родину і просто одразу у Вікторію брати паром. Також буду вдячний за рекомендації що цікавого робити куди зʼїздити :) сімʼя з прескул тоддлером. Один день хочу виділити зганяти в тофіно, а на решту поки що не придумав програму .