(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так зрозумів це буде діяти ще рік, правильно? Типу буде час податись до кінця березня 2025 (наступного) року
-
Так круто жити у канадському Голівуді. Можна дивитись як знімають кіно не покидаючи апарати. Світить просто кабзда
-
Дякую велике, шановний ванкуверський осбб-чат :) Та все добре, є у мене блайндери на все вікно :) я так побурчати зайшов і похвастати в яких видових апартах живу: вода, гори , целебріті… а тут зі своїм bias for action прямо накинулись :)
-
Ікея 18 баксів 1 велика штора (як целофанка), але повний блекаут
-
О, а ще є тепер серйозне питання до знаючих. Я на початку травня букнув на декілька днів Airbnb у Вікторї(з понеділка по пʼятницю). Як рекомендуєте їхати паромом, через Нанаймо і по дорозі подивитись щось цікаве(чек ін о 15.00), чи не мучити себе та родину і просто одразу у Вікторію брати паром. Також буду вдячний за рекомендації що цікавого робити куди зʼїздити :) сімʼя з прескул тоддлером. Один день хочу виділити зганяти в тофіно, а на решту поки що не придумав програму .
-
Все залежить від погоди наскільки я зрозумів, там скелю постійно укріплюють біля дороги.
-
Цікаво, Я думав це літні історії поки пожежі. Дякую буду вивчати питання.
-
В Тофіно дорогу досить часто перекривають на декілька годин, раджу гуглити графік і планувати поїздку обережно.