(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо про Україну то там наче можно 10к всім, але чомусь прикордонники казали що до 18 років не можна.
-
Шо за хрінь) тут же теж доляри в ходу, а відчуття дивні коли Канаду не включають в різни топові списки)
-
я не про канаду але він не декларував.
-
www.bloomberg.com/news/articles/2024-03-20/china-on-track-to-be-ready-for-taiwan-invasion-by-2027-us-says
-
В Канаду можна наче ввозити більше 10к просто декларувати треба?
-
In 2020, Spain had a homicide rate of 0.64 per 100,000 population, making it the 6th lowest among 30 European countries and lower than the European Union average of 0.9. There were a total of 298 homicides in Spain in 2020
-
Но при этом
-
Але я б намагався ручною поклажею "треьуху" перевозити)
-
я теж возив, прокатило а ще через кордон возив більше 10к в кеші а товариш віз 12к і його затримали ми ж не балакаємо про долю вдачі а про правила
-
Можно системний блок перевозити.
-
А блін, дійсно, там же немає літієвих елементів, правда, тоді можна по ідеї
-
гейсько?
-
Да, валютные могут отправить в Канаду
-
Окей, забираю все в підвалі Я там зроблю геймерсько-стрімерські темні кімнати з ргб підсвітками, міні-кінотеатр і VR кімнату А ви будете там на поверхні де сонце :)
-
есть монобанковские болванки карт, они из них валютную делают удаленно, может знаете случайно?
-
тому коли всі на обід йтимуть то буде шумно
-
Тоді Тайвань не буде мати жодної цінності для сша
-
якщо хтось хотів ноут проапгрейдити чи купити собі якусь камеру то саме зараз час
-
Нет, нужен пластик
-
Так тільки один це прохідна кімната
23 Jan 2023, 01:02
461121/633871
about a minute ago