(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вспомнился аирбнб
-
а вот в наших скайтрейнах как то спокойнее
-
Ну якщо в них все так пучком, то чому в Україні вони досі штурмують м'ясом а не якістю?
-
Там же ж саме прикол що треба якісь "об'єктивні цифри".
-
Пофіксив 22 баги і зробив 189 деплойментів?
-
Ні, питання в іншому: як це написати щоб не виглядало тупо. Типу "розробив 22 фічі, написав 242 тисячі строк коду і 882 тести?
-
fyi celpip-registration.paragontesting.ca/registration/#/product-shopping
-
З приводу ремоуту тут була дискусія вище Мав спілкування з різними людьми стосовно цього Прийшли до висновку, що з точки зору менеджменту великих компаній вони просто побачили що глобально коли люди йдуть додому - перформанс і делівері падає, відповідно коли людина в офісі прокрастинує - толку більше бо делівері трохи краще Тому компанії масово, подивившись на метрики, всіх назад в офіс женуть Але цікаво якщо у когось була можливість дивитись на капасіті і перформанс людей на великому скейлі, чи є якась кореляція
-
Бо їм це подобається
-
Згоден абсолютно, але ремоут теж може працювати, просто менеджерити треба більше
-
Порекомендуйте дешевий сервіс де можна rent car в торонто на один день?
-
Enterprise гарні рейти буває дають
-
нужно писать что ты сделал с точки зрения бизнеса и сколько денег принес/сэкономил или времени сэкономил етц
-
Якась дичина
-
Це вже мід
-
Принаймні так було
-
В Україні свньори стільки роблять легко
-
5+ років досвіду просять)
-
Це хайлі компетітів для кого, для джуна?
-
Я навіть вже чатжпт поганяв - якби я побачив те що він рекомендував в резюме чиємусь, то я б блювати почав від відсутності сенсу.
23 Jan 2023, 01:02
461709/634469
36 minutes ago