(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Будь яка інженерна цифра окрім кількості автотестів буде курам на сміх.
-
На поточному проекті ми працюємо над маленькоюю нішевою соціалкою де юзери платять дуже багато, а самих юзерів мало.
-
Я робив ремоут на контору яка робила апку для морської навігації. Пофіксив купу багів і заделіверив купу фіч. Як контрактор з аутсорс контори я ніколи не мав доступу ні до якої інфи з продажів чи аналітики.
-
Тому якщо мене хтось навчить - я буду дуже вдячний (і не тільки я).
-
Важко адекватно написати про якість від грамотного покриття автотестами. Неможливо написати невидуману метрику про покращену ефективність.
-
Не знаю як виразити в цифрах девелопмент купи фіч що бізнес просив.
-
Я не знаю як в цифрах виразити стабільність апки яку я покращив.
-
Якщо маєш час - топай в місцевий job/work центр. Там все не швидко, але безкоштовно допоможуть зробити все красиво і за місцевими стандартами.
-
Їх же не просто так робили
-
ну типу так
-
Хз. Це апка юзалась бізнесом для внутрішніх цілей.
-
Ну типу подивись на фічі під бізнес кутом
-
Проект - мобільний додаток в Сфері Охорони Здоров’я: - Керував розробкою мобільного додатку з підтримкою блютуз, що взаємодіє з медичними сенсорами та після релізу буде обслуговувати 10 000 пацієнтів щорічно. - Покращив продуктивність мобільного додатку, досягнувши 80% зменшення часу передачі даних та покращив час автономної роботи сенсорів на 20% - Спрямував розвиток мобільрого додатку від прототипу до релізу, скоротивши час виходу на ринок на 20% і пришвидшив процеси клінічних випробувань та сертифікацій на 30% - Розробив алгоритм аналізу даних на сервері, що покращило точніть отриманих данних на 40% та скоротило витрати на проект в розмірі USD 300k
-
На скільки % збільшилась робота приложухи з активним блютуз коннектом від акумулятора після фіксів
-
На скільки збільшився траст і рекогнішн вашоі апки через цю фічу?
-
Скільки людей отримали переваги від офлайн режиму додатку? Скільки грошей зекономили на супутниковому звʼязку?
-
Але то все таке. Мені б приклад хоча б як той quantifying impact писати в контексті софтвер інжинірингу.
-
Навіть якщо припустити, що ти перший інженер мігрант, який прийде в ворк центр по допомогу, то в них все одно добуя знань про специфіку місцевого ринку і як з твоєї історії створити так званий wall
-
Блін, оце фігня повна. Бачив на реддіті купу топіків де резюме від таких корчів було повне лайно.
-
Щось не впевнений, що вони шарять таку специфічну штуку, як тех сектор.
23 Jan 2023, 01:02
461750/633880
2 minutes ago