(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так я ж для приклада цифри навів
-
Цифри зі стелі, жодну не пояснити
-
блін ну а який беклог проекту?
-
Ніхто ці цифри не перевірить. Питання в тому, чи ти зможеш це продати.
-
Все - булшит. Нуль реалізму.
-
ти так багато написав, що мені треба час обдумати, як таке показати
-
ну ти ж реально написав так: був проект, щось подеплоіли, все свернулось, хз шо то було
-
Правдиві вписуй На 1% пришвидшився код після фіксів На 3% став швидше деплой На 40% меньше трафік даних по блютузу після зміни структури запиту і так далі
-
Я можу написати, але там немає цифр.
-
так напиши нормально чим ти допоміг
-
Вибач. Я не хамлю, я просто намагаюсь натягнути це на щось реальне, а в мене не виходить. Все зводиться до гри "збреши мені так щоб я повірив".
-
того ти ніхуя і не можеш описати, який від тебе імпакт. будь то ти, будь то індус з Бангладеша - різниці буде ноль
-
Я знаю, як я допоміг бізнесу, я не знаю, які цифри вписати щоб це був не булшит.
-
ще раз, ти прийшов з запитом, як твій поток сознанія описати з цифрами. я витратив час, а ти хамиш то їбись сам, хулі
-
Це не метрики)
-
Якщо ти не знаєш як ти допоміг бізнесу то це питання вже до роботи яку ти робив і який вклад вносив
-
Ще раз Такий ринок і такі правила
-
Це дуже круто в теорії. На практиці твій імпакт не завжди виражається в цифрах. Без твого делівері бізнесу не буде, а з делівері - буде, тільки от наскільки відсотків твій делівері покращив бізнес чи пришвидшив?
-
я робив проект модернізації системи автоматизації+дата центр+купа всього воно ж робилось для чогось. поцікався в чому метрика проекту та особисто тебе у свого ПМа повір, там далеко не так - піднонектився на мітинг вчасно - не токсичний - за спрінт встигає зробити свою частину
-
Не запитуй пана такі питання бо не цей пан і не я ставимо такі правила хайрингу В резюме пишеться як ти позитивно вплинув на бізнес своїми ПРами і який буст компанії це дало
23 Jan 2023, 01:02
461792/636161
13 minutes ago