(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все правда. Де цифри?
-
Я не сейлз, я не можу оцінити їх роботу і відмовитись наперед, а потім написати "зберіг компанії два місяці на бестолкову спробу сейлзів".
-
Що в цьому не правда
-
Круто. Пиши що співпрацював з менеджерами різних відділень і узгоджував роботу команди
-
Це реальний кейс
-
Що мені писати? Що я просрав проект?
-
пизда
-
ЗМІ публікують фото наслідків влучання по дамбі ДніпроГЕС Спочатку фото з'явилось у рашистів, потів на наших ресурсах. Дамба вціліла, хоч і мала пошкодження. Більше фото та інформації на каналі — t.me/Zaporizhzhya ㅤ Надіслати новину @novosti_kieva_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
Окей. До нас прийшли сейли з геніальною стратегією і дали реквайрменти. Ми все їм розробили і задеплоїли, але сейлси профакапились зі стратегією і вона не спрацювала.
-
коли проект закривається є репорт. візьми почитай, там все вже придумано за тебе
-
напиши беклог проекту. ця ж інформація в Жірі має вся бути навіть видумувати нічого не треба
-
А можете скинути (може в особисті) ваші резюме з цим імпактом, я хочу почитати як це виглядає в реальному резюме.
-
Бляха, stakeholders. Овнери бізнесу, які в айті не бум бум.
-
стейк холдерами? стейки тримали чи що?))))
-
це основне в бізнесі.
-
якщо взагалі нема імпакту та нема постійного вдосконалення від гравця команди - на заміну
-
Покажи бізнесу скільки він на тобі заробить якщо найме
-
Менторив інженерів, мітинги зі стейкхолжерами, розробка технічних реквайрментів, це ОК? Тут не існувало цифр.
-
Є гарний чат од допомоги з резюме t.me/resume_review
-
таких, хто просто пише код, овер дохуя
23 Jan 2023, 01:02
461822/633107
15 minutes ago