(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну от це я)
-
Но настолько плох в продаже себя, что как бы продавать нечего 🫣
-
Можно быть супер красавчиком, который супер-дроч гений по тех скилам
-
Але тобі треба написати що це все фейки
-
Я тобі дав приклади готові і Дмитро теж Ти міг просто це додати і щось трішки змінити в формулюванні Це ж просто
-
Технически на тебя может быть всем плевать, к слову. Это безусловно должно быть по-умолчанию. Но фактически самое важное это софт-скилы и продажа себя как бизнес-модель
-
І як мені написати своє резюме, якщо в мене немає гарних циферок в наборі.
-
Я зачепився, бо ми почали з питання "як писати резюме інженера так, що там були циферки".
-
Рынок Канады и США это продажа себя, чем лучше, тем больше выхлопа
-
не всім. Андрій ось не знає і не розуміє, як це так, робили робили, а нічого не зробили
-
Я їздив зустрічався з директорами різних масштабів заводів, АЗС, бухгалтерами і ми вели переговори про розробку фулстак систем для них під ключ і потім я повертався додому і хуячив все сам з 0 до готової апки і команда була інженерів для створення залізяк тому проблем з імпактом в мене немає раз ти так зачепився за 30 девайсів чи ще якусь цифру
-
Это и так всем известно
-
з прибутком в мінімум 50-60%))
-
Даже если ты не такой красавчик, как они тебя описали. Ты все равно продан успешно и с прибылью
-
Можеш доречі скинути сюди своє резюме щоб більш предметно розмовляти якщо хтось захоче його глянути і покритикувати
-
Я був на фіналці в Амазон вже, але мені сказали, що трохи не витягнув систем дизайн
-
Волонтерство в Канаде в айтишке это как ?
-
Тогда не очень, да
-
Ааа, понятно тогда
-
Пора рухатись далі просто
23 Jan 2023, 01:02
461955/642301
about a minute ago