(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Несколько раз видел на реддите посты где люди писали что отказываются от повышения ЗП потому что потеряют все льготы и только в минус будет (США)
-
Я на ніагару хочу не думаю що це вигідно буде
-
❗️Момент прилета по дамбе. Российская ракета использовала тепловые ловушки перед ударом. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
Чи знаєте групи де можна ще запитати?)
-
Комусь треба канадські на карту чи налом? А мені гривні на карту
-
Ахахах, це просто піздець, які канадці та американці єбануті. На дейліку бабонька з Чикаго така - як мені шкода що українці бомблять мирні русняві міста і там гинуть цивільні, це не правильно, ми не повинні їм поставляти нашу зброю, Україна перетворилася на вбивць. Ну у мене бомбануло, типу а хулі русня вже 2 роки хєраче по українським містам. Тіки що був кол з дайвєрсіті менеджером і керівником, сказали що я не прав, і винесли попередження, що якщо ще раз таке буде, мене звільнять. Йобані sjw бійці, русню їм жалко блядь. Образив пусічку блін, рузьке бомблять, атата, нізя. ——— П.с а тепер питання. Що робити в цій ситуації?
-
Україна втратить F-16 та їхніх пілотів як тільки розгорне їх у бойових діях у найближчі тижні чи місяці. Але вибору немає, — Forbes Ніхто не повинен стверджувати, що F-16, що стріляє AIM-120, є суперзброєю або невразливим для ворожих ракет. Як тільки вона розгорне їх у бойових діях у найближчі тижні чи місяці, Україна втратить F-16 та їхніх пілотів — потенційно, багато з них. Велике питання, що Київ отримає від цих жертв.
-
Та походу доведеться. Хочуть щоб я був більш стриманим і добрим, мені сказали що у кожної людини є своя думка, яка може не співпадати з думкою оточуючих, і треба бути більш чутливим
-
Цікаво, ремоут/гібрид/он сайт?
-
Ну я б напевно завчасно пошукала щось
-
П.п.с мені дали попередження, що якщо ще раз таке буде, доведеться попрощатися з компанією. Але я реально хз, як реагувати на цю єбанутість