(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та походу доведеться. Хочуть щоб я був більш стриманим і добрим, мені сказали що у кожної людини є своя думка, яка може не співпадати з думкою оточуючих, і треба бути більш чутливим
-
Цікаво, ремоут/гібрид/он сайт?
-
Ну я б напевно завчасно пошукала щось
-
П.п.с мені дали попередження, що якщо ще раз таке буде, доведеться попрощатися з компанією. Але я реально хз, як реагувати на цю єбанутість
-
Даня так а шо вони від тебе хочуть конкретно, щоб ти визнав що українці даремно це роблять, чи щоб перестав про війну взагалі розмовляти?
-
Просто ждать Трампа и войнушку с Китаем куда заберут парня этой девушки из Чикаго
-
Бля шо за хуйня взагалі Я реально навіть не знаю як це коментувати. Як тут може бути більше однієї думки. Ніхто не бомбив би російські міста якби вони не полізли перші, хай тітка визнає що в першу чергу винні самі росіяни
-
Ну работать с ними норм?
-
Візьми ментал хелс дей оф і наголоси що вона тебе настільки засмутила що ти тепер сумніваєшся чи ти гетеро. Гея вони не посміють вигнати)
-
Кстати да, их же оружием))
-
Сраний мєлкософт з їх сраною політикою рівності блін
-
Накатати дайверсіті менеджеру чи кому там скаргу що та бабонька замість роботи несла повну шляпу на дейліку яка дуже зачіпає і ображає твої почуття і що це неприпустимо і що після її слів тобі треба був час щоб прийти в себе і продовжувати працювати)) Хай він потім іде до тієї бабоньки і розмовляє що це вона таке несла
-
Ну и не холиварить с тупыми пока не будет оффера на руках
-
Я щось згадала як у нас на попередній роботі маркетинг тім нажалувався манагеру що один з моїх девів дуже нефрендлі і з ним важко працювати. Коли я спитала що значить не френдлі — ніколи не жартує і не надсилає смайліки, і на дейліках виглядає так що його все бісить.
-
А вообще если серьезно то да, наверное стоит искать новое место начинать про запас