(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
MAANG
-
Шо пацани, FAANG?
-
Ти шо, укртві звісно поплавлений але дуже цікавий
-
Це піздець звісно
-
Иногда думаю что остаться в родном городе работать на шахте было б не так уж плохо, но шахт уже нет 🤪🥲🤯
-
у нас в компанїї дуже багато євреїв - як з Ізраїлю, так і репатріантів, які потім приїхали сюди та в штати. І от ми обговорювали щось про майндсет людей 50+, і один з тіммейтів такий - ну це типу більш рашн стайл. Потім така пауза. Я мав на увазі совьєт, но офенс😂
-
Я таке казала, нічо не прилітало. Назвав її старою курвою? 😁 правильно, якщо шо. А ще, слухай, на питання що робити, можна ж теж пожалітись hr, сказати що в тебе і так птср, і вона провокує, це боляче, таке слухати і тп. А в тебе anxiety вже, боїшся за свою сім'ю. Ні, не кажи про зброю, кажи що по перше Україна захищається, ми жертви, а по друге схєралі вона на роботі про політику (це імхо, може я не права)
-
Блін дуже співчуваю шо з такими людьми доводиться працювати, але в ций ситуаціі ти винен тільки тому що згорів. Політичну тему підняла ж та жіночка, і очевидно це тебе обурило, бо вона каже погане про українців… треба іти до HR і жалітись на неї, бо вона виправдовує тероризм росіі, і тебе це задіває. Ціль - щоб з нею теж поговорили і наругали за те що підіймає політичні теми посеред роботи..
-
Знову ж таки, якщо це так і менеджмент буде її виправдовувати а тебе покарувати, то все одно треба іти до HR і пояснювати свої почуття і намагатись розрулити так щоб хочаб вона зрозуміла що захищати росіян при українцях не треба. Якщо ніяк не розрулиться і ніхто ні перед ким виправдовуватись не буде - мовчки іди і шукай роботу з колегами покраще. Мені повезло, і мої американці розуміють все прекрасно і ніхто не виправдовує путіна і не буде голосувати за трампа :) але я розумію що це не завжди кейс…