(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знову ж таки, якщо це так і менеджмент буде її виправдовувати а тебе покарувати, то все одно треба іти до HR і пояснювати свої почуття і намагатись розрулити так щоб хочаб вона зрозуміла що захищати росіян при українцях не треба. Якщо ніяк не розрулиться і ніхто ні перед ким виправдовуватись не буде - мовчки іди і шукай роботу з колегами покраще. Мені повезло, і мої американці розуміють все прекрасно і ніхто не виправдовує путіна і не буде голосувати за трампа :) але я розумію що це не завжди кейс…
-
набижали
-
можем просто репортов накидать
-
Так, звісно, але вже після того як знайдеш нову роботу :) бо все ж таки не вигідно залишитись без грошей і роботи за те що хтось інший їбанутий. Але мораль одна - такі ситуаціі вирішуються через HR… і нажаль краще вирішилось би якби людина розплакалась а не згоріла :(
-
мы сами брали в ричмонде икру и солили, вполне норм выходит, а по цене - копейки
-
>marina: А вообще можно эскалировать факт того, что на дейли поднимались нерабочие темы, тем самым проаоцируя внутренний скандал и нарушая safe and sound working environment Из-за позиции американской коллеги я получила травму из-за того, что спровоцировала ситуацию и теперь мне сложно работать Я думаю над тем чтобы подать в суд и просить компенсации Ведь нужно много сеансов с психологом чтоь прораьотаь травму