(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, звісно, але вже після того як знайдеш нову роботу :) бо все ж таки не вигідно залишитись без грошей і роботи за те що хтось інший їбанутий. Але мораль одна - такі ситуаціі вирішуються через HR… і нажаль краще вирішилось би якби людина розплакалась а не згоріла :(
-
мы сами брали в ричмонде икру и солили, вполне норм выходит, а по цене - копейки
-
>marina: А вообще можно эскалировать факт того, что на дейли поднимались нерабочие темы, тем самым проаоцируя внутренний скандал и нарушая safe and sound working environment Из-за позиции американской коллеги я получила травму из-за того, что спровоцировала ситуацию и теперь мне сложно работать Я думаю над тем чтобы подать в суд и просить компенсации Ведь нужно много сеансов с психологом чтоь прораьотаь травму
-
Привіт, підскажіть будь ласка яким чином краще переказати гроші з європейської карти на канадську карту (з євро в кан доллар), суму білшу $10.000? Якщо на пряму переказ то комісія просто величезна виходить, можливо хтось вже знайшов кращий спосіб (revolut, wise)? Дякую
-
Доречі суто історично чимось схожі історії…..
-
Ааааааа, ну то тепер все зрозуміло. Вони (з палестайн прапорами) чось всі ненавидять українців… (П.С. -я НЕ кажу, що вони погані! Просто спостереження і розмови з таксистами канадськими)
-
Щоб мене максимально закенселили, бо я образив лгбт+ жіночку, у якій палестайн прапор в слаку?)