(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В цьому конфлікті, чи загалом? Бо саме в цьому епізоді я також , але не впевнена, що загалом (тре все-таки сісти почитати певно )
-
А взагалі цікаво як це працює в місцевій корп культурі. Враження, що хто перший прибіг до НР- того і капці
-
Не можно, не можна і тут було писали, але це все таки локальне комуніті, не думаю що тут хтось буде писати хр, що я такий атата, поділився враженням від роботи
-
Кончені... зроби пост на реддіт. Сподіваюсь там має бути щось схоже на ураїнську "йобане айті"
-
Проконсули не туди звернули, коли винайшли палку-копалку
-
можно дойти до того что во всём британцы с турками виноваты
-
имхо есть миллиард более интересных и полезных задач чем разбираться кто исторически там виноват)
-
вообще тебя из чата 2 недели назад кикнули
-
Ну тоді пранкувати їх треба, грати в туж саму гру. Можно було сказати: о, мені так сумно, що в нащій компанії такі сміливі співробітники, що висловлюють некваліфаковані думки. Сподіваюсь ви знайдете час пропрацювати це питання, зверніться до українскього консулу, там підкажуть що робити...
-
Ми нічо не чули. І не бачили. Ти хто взагалі?
-
Це мінуси роботи в великих компаніях, у нас там багато таких, хто з різними прапорами, від лгбт і до палестини, бо дайвєрсіті. Нічого не маю проти, але проти такої дичини.