(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чувак, а як в Україні давали котирування вартості за 100 долларів? Це не шибко проблема перенести кому на 2 знака. Може якщо херово з айкью, тоді проблеми, хз
-
Таймінг курво, таймінг
-
«Стрєляют по толпє» У Підмосков'ї невідомі стріляють по росіянах у ТЦ Crocus City Hall. Після цього пролунав вибух та почалася пожежа, повідомляють російські пабліки. Попередньо, загинули 10 росіян. Є поранені. Також є заблоковані у палаючій будівлі. 🍿🍿🍿
-
В документах можна що хоч писати. В Ірландії типу метрична система але коли ти ідеш розмовляти з людьми то вони все в милях рахують
-
ти зайди в магазин і попроси консультанта підібрати одяг по зросту. Вона тебе в чому спитає?
-
На відео люди спокійні, нічого такого не сталося, расходімся
-
🤦♂️
-
Тобто картинка хз зроблена ким це підтвердження сильніше, ніж зріст в метричній системі в офіційному документі?
-
і що? картинку вище подивися
-
Імхо, зараз буде як з рязанським цукром.
-
Яке здивування, московити вони і на болотах московити
-
ТГ аж лагати почала. Но є відоси, де 4-5 чуваків херачать по цивілам. Хтось вирішив пограти в кращу місію колди в реалі, ніштяк
-
Метрична система в держ документі це що значить що всі раз і на метричну перейшли відразу?
-
Я написала, як в мене. Я не знаю чому вас в моно так.
-
Піськов же вякав що вже не сво
-
Просто так, в тц, з калашами і жодного фсбшеика чи поліцая навкруги, це постанова.
-
ти токсичний, тобі доказали, що зріст в метричній системі, ти такий похуй шо там пишуть в державному документі та в медичній картці, картинка з інтернету 100% правда
-
Всі просто пішли дивитися відос про місію no russians
-
Зараз байку придумають про мальчіка Фєдю який всіх спас
-
Так, думаю. Але подивимось, звісно.
23 Jan 2023, 01:02
462470/634568
22 minutes ago