(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Звісно якщо ви купуєте онлай з карти на карту, тобто в з грн в евро чи $, буде ліміт 100к в день, Але можна ж на наступний день купити, чи ни так?
-
було було
-
З 1 грудня зняті обмеження на купівлю валюти ГОТІВКОЮ. Тобто ви можете купити скільки завгодно.
-
просто ви писали шо нема взагалі обмежень а вони є і їх дуже багато “Відкрити валютну українську карту і перевести всі кошти туди. По валютним картками, не має обмежень, як при знятті так при розрахунках”
-
Та на скільки хочете, на стільки купляйте. Я написала, як я користуюсь, може допоможе. Щось вам пояснювати я не хочу.
-
Пруфов не будет, так и скажи
-
Можеш квіти до рос посольства віднести
-
не бажання напрягатись тобі шукати пруфи != піздьож :)
-
Жду пруфов про предупреждение от мировых источников. Пока тока пиздеж. Интересны пруфы (штаты молчали). Хотя они при малейшем подозрении активируются
-
50 тис в місяць а не в день - при купівлі на карту тому ні, на наступний день купити не можна
-
А не воевать
-
Ну с украинской разведкой мы должны были в мае кушать шашлыки
-
Російське лоббі прийшло
-
від гур було
-
7 марта Актуально до 9 Последний алерт
-
Где?
-
В том, что он начал это прогнозировать после того, как об этом начал говорить пентагон? Почти перед войной
-
Вотебаутизм навіть тут
-
Це як навальний подох і вся русня обговорювала в емігрантських чатах війни в яких воювали сша
-
Та я *бав, москалі горять а тут зрада української розвідки
23 Jan 2023, 01:02
462594/635304
3 minutes ago