(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Miller said temporary residents made up 6.2 per cent of Canada's population in 2023 and the government is working to reduce that share to 5 per cent by 2027. That would mean a decrease in the temporary resident population of roughly 19 per cent, he said. Employment Minister Randy Boissonnault said that as of May 1, the government will be shrinking the amount of temporary foreign workers that employers in certain sectors are allowed to hire. www.cbc.ca/news/politics/canada-targets-decrease-temporary-residents-population-1.7151107
-
Я не спец, але наче досвіду не багато, можна зробити на одну сторінку
-
Всем привет. Решил свичнутся в бекенд девеломпент с тест автомейшн, сверстал тут сивишку. Буду благодарен любым подсказкам и критике. Заранее всем спасибо
-
Наче була коаліція HR які знали як проходити співбесіди і влаштовувались на 8 робіт і світились в офісі в казали що на зустріч з клієнтами їздять
-
Будувати серверну архітектуру вмію 😅😅🫠🫠 Нема для таких, як ми, місця в Канаді 🥲 Це все був скам
-
Зараз в Калгарі всього на кілька днів, думаю переїхати місяців через 5
-
Сорі за офтоп, тут є чат для тусовок з айтішниками? Хочу на пиво в паб поспілкуватися, може з людьми познайомитись в пабі, покурити
-
Народ, а тут є хтось хто працював в Канаді на контракті, але повернувся в Європу и продовжив працювати на канадську компанію в Європі? Як то ви оформили? І куди вам платять гроші? На європейський рахунок чи на канадський?
-
Друзі, купив квиток до Канади з пересадкою в Парижі. Прилетів до Парижу з Франкфурту і зрозумів що забув паспорт вдома, в Польщі ( Не питайте як я без паспорту прилетів з Франкфурту, сам не знаю, ніде паспорт не питали, всюди пропікував квитком ) В результаті промахав другий рейс. Грошей дуже обмежена сума, гроші на ці квитки я позичав в близьких. Допоможіть будь ласка назбирати гроші на новий квиток, кому не шкода, хоча би по 2$ люба сума зараз буде надважливою. Не судіть строго. Дякую! Хай вам всім щастить! 4149 4393 1837 6567 - укр банк 4874 7465 1053 1927 - польський
-
Друзі, купив квиток до Канади з пересадкою в Парижі. Прилетів до Парижу з Франкфурту і зрозумів що забув паспорт вдома, в Польщі ( Не питайте як я без паспорту прилетів з Франкфурту, сам не знаю, ніде паспорт не питали, всюди пропікував квитком ) В результаті промахав другий рейс. Грошей дуже обмежена сума, гроші на ці квитки я позичав в близьких. Допоможіть будь ласка назбирати гроші на новий квиток, кому не шкода, хоча би по 2$ люба сума зараз буде надважливою. Не судіть строго. Дякую! Хай вам всім щастить! 4149 4393 1837 6567 - укр банк 4874 7465 1053 1927 - польський
-
-
-
Ну, у мене друг донатить 10 відсотків з кожної банківської операції. А отримує він 12к юсд в Києві. Тупо просто прийшла зп - 1.2к, пішов в магаз, купив на 10к чогось - 1к. Так багато хто робить, просто про це мало пишуть(