(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я беру участь в зборах різних ( акції там , ярмарки і.д.) , як організатор .. і раніше збирати було дуже легко, люди просто тикали гроші тобі, навіть за вироби моїх дітей великі гроші збирала :) , а зараз дуже тяжко і потрібно дійсно старатися щоб щось зібрати :(. Але дуже багато людей все ще допомагає, щось робить ..
-
зараз перестав донатити на 'особисті' потреби. Часто збирають на бронік, каски ітд, але це справді видають вже. Тому в першу чергу закриваю потреби родичів в базових речах як грілки, спальники, авто, потім збори на все що робить росіян хорошими. Дуже рідко на якісь незнайомі збори. Чи розіграші. Нажаль тут дуже виклики йризик скаму
-
Я стала донатити менше, коли тупо перестали проходити транзакції с канад картки на монобанку. Пару разів дзвонила в банк, вони тупо одну наступну транзакцію анлочать. По півгодини висіти на телефоні, ну, не завжди є час. Після цього кидала канадійці що в Україні, знайомим. Ну а так більше своїй родині, бо ми всі тепер бомжі 😅🙈
-
-
Ось про такі аукціони і упоминула. Стає так незручно наче в школі діти бояться до дошки. Але з іншого боку ми на одному концерті задонатили так, потім підійшли до організатора щоб оплатити донат, а він так хамськи обісрав те, що ми зробили. Відтоді ні на які українські вечори не ходимо
-
Вирішила не донатити на допомогу населенню, бо навіть по ситуаціям хитрожопих знайомих знаю, що платять «людям з комісії» щоб в них хата на документах не від старості вмерла, а це через війну. Військовим на допомогу донатили на початку та якось на аукціонах в Ванкувері. Але ми не збирали, а самостійно закривали потреби військових в нашій родині. Єдине, чим зараз маю бажання допомогти це тваринам і то певному притулку одразу закупкою їжі та ліків
-
На Куйбишевському НПЗ у Самарі пожежа. Попередньо завод був атакований БПЛА пише русня ))))
-
Тут здається хвилювалися що по НПЗ перестали бити. Наче продовжуєм