(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую. В штати мені не варіант, я ньюкамер без амер.візи і прав)
-
Так, я там і була. Зраділа, що є usd, але там обмеження по сумі, і подвійна конвертація. 200$ отримала на руки, а зняло по факту 235 з копійками. Щось я не excited від такої математики 😏
-
CIBC на 2 роки безкоштовний рахунок, а взагалі більшість банків норм я так розумію. Видають образу дебет карту не іменовану, а кредитку можно замовити і протягом тижня прийде на адресу відділення. Ліміт кредитний 1к CAD.
-
@sdwvit тут людина в бан хоче
-
Дякую)
-
Іменовану за бажанням насправді. В інтернеті по імені власника норм проходило.
-
А іменовану дебет теж замовляти треба? І чи обовʼязкова взагалі вона? Чи при онлайн оплаті можна просто вказувати імʼя холдера?
-
Найпопулярніший точно React. Я сам на Angular пишу, і знаю точно що роботи на реакті більше :) vue - непоганий фреймворк, але роботи значно меньше. Але в більшості компаній не так важливо фреймворк знати як розбиратись в веб розробці в цілому.
-
Гайз, роздумую стати фулстек. Бо щось дуже багато вакансій саме на фулстек, чисто бекенду набагато менше. Маю купу досвіду в бекенді і мобайлі (тільки нативний, без мультиплатформи). Який фреймворк найактуальніший для вебу зараз? React, Vue, Angular? Я розумію, що всі три досить популярні, тому скажіть вашу особисту думку про тренди та майбутнє.
-
Канада - дуже розвинена країна, по коакціалці максимум 20м/с можливо)
-
Коротше не туди всі фонди гроші витрачають😁
-
І якщо реакт/ангуляр то в цілому всі роблять TypeScript