Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Кіберпанк вже от от
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Автоматичні турелі, стаціонарні та на колесах і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    Це ж корова, яка собака
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ЗБІР НА FPV-ДРОНИ, КОМПЛЕКТУЮЧІ ТА АНТЕНИ! По допомогу звертаються бійці групи аеророзвідки "КОМАНЧІ" 40-ої Окремої Артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта що наразі працюють на Купʼянському напрямку! Наразі необхідно придбати антену та комплектуючі взамін знищених, щоб мати можливість далі боронити країну. Також як завжди потреба в FPV-дронах! Загальний список збору наступний: ✅FPV дрони - 10 шт. ✅Передавач (TX) TBS CROSSFIRE 2 W - 1 шт. ✅Модуль ELRS Nano TX - 1 шт. ✅Вимірювач потужності сигналу ImmersionRC RF Power Meter v2 - 1 шт. ✅Зарядний пристрій ToolkitRC M6DAC (AC 200 Вт / 2* DC 350 Вт) - 1 шт. ✅Комплект - камера нічного бачення для авто + монітор - 1 шт. ✅Антени 5.8G - 20 шт. СУМА ЗБОРУ: 350 000 грн! 🔗Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/AEXcaXB3zt 💳Картка для збору: 5375 4112 0454 6100 💶PayPal: [email protected] ПЕРЕМОЖЕМО ЛИШЕ РАЗОМ! СЛАВА УКРАЇНІ! P.S. Інформацію про попередні збори та звіти можна знайти тут www.instagram.com/ascold.n/ #helpukraine #donateukraine #допомогаармії #russiaisaterroriststate #donate #supportukraine #stopwar #stopwarinukraine #допомогтиукраїні #україна #допомогаармії #ukraine🇺🇦 #staywithukraine #saveukraine🇺🇦 #standwithukraine #ukrainianarmy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry Smirnov
    wrote on last edited by
    Мій товариш отримав за місяць, але він їм виносив мізки. Ми втратили роботу ремоут в ЕУ, і він під цим соусом писав їм (тим хто видає ВП) кожен день і названював. Там є пункт, типу якщо в тебе емердженсі кейс то видадуть ВП по прискореній програмі, от він їм і вішав на вуха, я втратив роботу, мені треба платить біли, як я їх буду платить, я не можу працювать бла бла бла. Якось він їх уломав, чи може їм було простіше дать йому вп а не відповідать йому кожен день на листи :)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jеnya
    wrote on last edited by
    Привіт, чи можна до вас в особисті, маю питання щодо ptp adult learning?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina Marina
    wrote on last edited by
    Добрий день. Пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by
    highload.today/uk/garna-sproba-ale-ni-prodzhekt-menedzher-pokazav-prikordonnikam-pasport-kanadi/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    В нас тут 2 дні назад пізно вночі була заруба яку я замісив на тему резюме. Ще раз хочу подякувати всім хто мені відповідав і терпів мою фрустрацію. Я виспався аж дві ночі і сьогодні разом з ChatGPT, Grammarly та ResumeWorded перепиляв своє резюме до скору 96 (він вже не показує де там що не так тому я хз що ще зробити з ним). Я буду вам дуже вдячний, якщо ви на нього поглянете та дасте свій фідбек. Контакти там фейкові, але якщо вас зацікавить - напишіть мені в особисті і я скину версію з реальними контактними даними.
    1 Reply Last reply
    0
  • t225571487T Offline
    t225571487T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    заголовки 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Я би порадив написати Summary трошки з душею. Що б не пункти, як на заліку, а відкритись трошки зі сторони софт скілів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Цікава ідея, але там в одній компанії 5 проектів невеличких, в іншій 2. Буде просто нереально це вмістити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    7 речень це норм там типу суть (ну як мені пояснили), що ти можеш гарно виражати думки бо зачасту хайрінг менеджер (в випадку розробника) це не розробник, а ПМ а основна задача ПМ - комунікації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    От тепер не знаю що робити)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry Smirnov
    wrote on last edited by
    А ще деякі мої знайомі рекомендують писати не компанії де працював, а проекти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Дякую за рекомендацію. Я якраз переписав це в пункти бо "з душею" мені здавалось важко сприймати коли там 7 речень.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Може там справа була в тому, що не було ясно що саме за проекти? Бо в мене більш-менш це ясно, окрім одного (я тепер думаю як це додати туди).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    особисто мені не подобаються такі розриви. але то питання організації порядку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Але я бачу деякий плюс в тому, що це зменшить самарі на 1-2 строки, що дасть більше свободи для кастомізації під аплікейшен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry Smirnov
    wrote on last edited by
    я чесно так не робив, я писав компанії, але з його досвіду, коли було написано з компаніями, то не було респонсу. Він відправив 200 резюме і 0 відповідей. Сів, переписав резюме, йому допомогли місцеві айтішники, і за 3 чи 4 тижні він мав конверсію десь 70%. Ну і зміг вибирати куди йому хочеться, зараз має оффер на 200к. Але, то він в ЮСА, і це його досвід з пошуку работи в юса
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags