(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас тут 2 дні назад пізно вночі була заруба яку я замісив на тему резюме. Ще раз хочу подякувати всім хто мені відповідав і терпів мою фрустрацію. Я виспався аж дві ночі і сьогодні разом з ChatGPT, Grammarly та ResumeWorded перепиляв своє резюме до скору 96 (він вже не показує де там що не так тому я хз що ще зробити з ним). Я буду вам дуже вдячний, якщо ви на нього поглянете та дасте свій фідбек. Контакти там фейкові, але якщо вас зацікавить - напишіть мені в особисті і я скину версію з реальними контактними даними.
-
заголовки 👍
-
Я би порадив написати Summary трошки з душею. Що б не пункти, як на заліку, а відкритись трошки зі сторони софт скілів
-
Цікава ідея, але там в одній компанії 5 проектів невеличких, в іншій 2. Буде просто нереально це вмістити.
-
7 речень це норм там типу суть (ну як мені пояснили), що ти можеш гарно виражати думки бо зачасту хайрінг менеджер (в випадку розробника) це не розробник, а ПМ а основна задача ПМ - комунікації
-
От тепер не знаю що робити)
-
А ще деякі мої знайомі рекомендують писати не компанії де працював, а проекти
-
Дякую за рекомендацію. Я якраз переписав це в пункти бо "з душею" мені здавалось важко сприймати коли там 7 речень.
-
Може там справа була в тому, що не було ясно що саме за проекти? Бо в мене більш-менш це ясно, окрім одного (я тепер думаю як це додати туди).
-
особисто мені не подобаються такі розриви. але то питання організації порядку
-
Але я бачу деякий плюс в тому, що це зменшить самарі на 1-2 строки, що дасть більше свободи для кастомізації під аплікейшен.
-
я чесно так не робив, я писав компанії, але з його досвіду, коли було написано з компаніями, то не було респонсу. Він відправив 200 резюме і 0 відповідей. Сів, переписав резюме, йому допомогли місцеві айтішники, і за 3 чи 4 тижні він мав конверсію десь 70%. Ну і зміг вибирати куди йому хочеться, зараз має оффер на 200к. Але, то він в ЮСА, і це його досвід з пошуку работи в юса
-
В сучасному світі думки за тебе прекрасно ChatGPT та Grammarly виразять 😂 Але поінт валідний, згоден. Якби ще A/B тест провести можна було 🤓
-
Поля я раніше робив ще меншими, але стає вже дуже погано і воно вже не вирішить нічого: горизонтально воно рідко достатньо щоб скоротити пункт з двох строк до одної, а вертикально додати пару строк - небагато дасть.
-
Це не A4, це місцевий дефолт формат, я пофіксив це першим ще півтора роки тому)
-
ти можеш зіграти границями листка по боках до речі, тут же формат А4 не підходить подумай, як воно буде виглядати в момент друку рекрутером або, я вже сильно задрачую
-
Ну я справді читав багато, що з резюме має було зрозуміло над якими проектами ти працював.
-
Мені теж, але для ATS то взагалі побоку, а для фіксу доведеться сильно перелопачувати все. Забрати пункти що перенеслись - погано, додати в попередній досвід ще 4 пункти - буде мішанина. Я довго над цим думав і завжди старався цього не робити, але тут я бачу що без трейдофа в мінус не обійдеться.
-
хз, хз. Ото можеш провести А/Б тестінг, де буде більше конверсації)))
-
Франциндія
23 Jan 2023, 01:02
463185/642441
12 minutes ago