(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я чесно так не робив, я писав компанії, але з його досвіду, коли було написано з компаніями, то не було респонсу. Він відправив 200 резюме і 0 відповідей. Сів, переписав резюме, йому допомогли місцеві айтішники, і за 3 чи 4 тижні він мав конверсію десь 70%. Ну і зміг вибирати куди йому хочеться, зараз має оффер на 200к. Але, то він в ЮСА, і це його досвід з пошуку работи в юса
-
Мені теж, але для ATS то взагалі побоку, а для фіксу доведеться сильно перелопачувати все. Забрати пункти що перенеслись - погано, додати в попередній досвід ще 4 пункти - буде мішанина. Я довго над цим думав і завжди старався цього не робити, але тут я бачу що без трейдофа в мінус не обійдеться.
-
хз, хз. Ото можеш провести А/Б тестінг, де буде більше конверсації)))
-
ну насправді він моє резюме засрав і сказав що воно не ок, і в нього не виникло бажання мене купити коли він його читав. Але я оффер все одно отримав. Тобто його думка така що резюме має тебе продавати, не типу просто перелік скілів і місць роботи, а щоб було прям ух, читаєш і прям треба щоб думки були у читача - оце спеціаліст, оцей хлопець нам точно треба (с). І насправді в нього щас дилема, він прийняв оффер від крутої фірми на дуже цікавий проект, і через тиждень до нього прийшов фейсбук, каже давайте побалакаємо. То він не знає що робити тепер )))