(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От за що я люблю Котлін, то це за те, що якщо там чогось немає, то воно додається в кілька строк коду. Все.
-
А там хіба щось нове? Після того як Котлін кожну мінорну версію додавав більше, ніж джава за останні 20 років, я вже перестав навіть цікавитись що там в джаві нового 😂
-
Приходьте до місцевого сімейного, в walk in, просіть переписати ваші рецепти під канадські рецепти і тоді можете отримувати ліки тут
-
Та там продж старый. Там и на фронте старье. Будем думать 🙂
-
І я не розумію чому в 2024 юзати Мавкн коли є Градл.
-
Навряд чи Україна буде в змозі потягнути це фінансово. Навіть з консервативною оцінкою це 50-100 млрд доларів, в країні просто немає стільки грошей, це зараз ледве не річний ВВП.
-
А що на твою думку очевидно? Думаєш, є умови, на яких русня зупиниться?
-
Вікно Овертона🤷♀️
-
Ну хай тоді компенсують житло, яке в людей залишилось в окупації, ще й біля моря. Тоді я буду донатити батькам на нове житло, only 😀
-
Ну на градл переписати не має бути проблеми, а далі імпорт в ідею і вуаля. Ну і загалом на градлі дуже круто можна модульність організувати і мігрувати частинами. Тулза практично не має лімітів.
-
Никто не просит там оставаться. Все зависит от многих факторов, даже банального возраста и возможностей
-
Можна погуглити разрушка Мариуполь, і як вони не можуть своє власне житло викупити
-
Я не закликаю там залишатися, варто лише прочитати що вони роблять в Криму і Маріуполі. Вони русню туди заселять, а укрів або мобілізують, або ще щось
-
Но если не потеряют в оккупации — потеряли в Украине, потому что новое никто не даст
-
А если не получат — потеряют свое жилье и в оккупации
-
А ещё які б там не були домовленості, переговори і перемир'я - рашка нікуди не дінеться і треба буде інвестувати в "неповтореня", а це теж дуже і дуже дорого. Аби новому керівництву країни вдалось це не продовбати.
-
Тогда точно прошмандовки
-
Все так. Еще и паспорт России получат 🤷♀️
-
Зате хто залишився там - зрадники
-
Уже побежали 🤝
23 Jan 2023, 01:02
463246/643495
about 2 hours ago