(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як нема Тут кожен квартал +1 млн вже
-
Причому в даному випадку, не можна казати «деякі», як Вітя заставляє
-
Ще й поїхав далі всіх :D
-
Так у мене і так бєди з башкой, я в Канаді сиджу)
-
Деякі бєди з башкой?
-
Та я зрозуміла
-
Нє, там про те, що не можна казати що всі поляки підораси, або циганє, або чорні, або білі, або євреї. Але за деяких можно.
-
Тут власники польського пмж вже плакали що якщо польща зіб'є ракету то їй пакет. Прям хуйло особисто прийде і запакує. Польща може тільки спостерігати за ракетами а то доведеться їм тікати із польщі, ти що
-
У повітряний простір Польщі з боку України сьогодні вранці зайшов непізнаний повітряний об'єкт. За ним спостерігали по радарах аж до втрати сигналу, — командування ЗС Польщі 🇺🇦Реальна Війна
-
Це коли ракета прямо в польщу залетіла і десь в польщі прилетіла, а ППО в штани насрало і уважно спостерігало боячись хоч шось із нею зробити а то путін нападе
-
НЛО залетіло
-
Дякую за пораду 🙏
-
Слишком правдоподобно.. youtube.com/shorts/hQommjruWg0?si=NV853BxTdqkAUW2t
-
Да, это интересно. Перечитал об Азове статью в вики после 2022 года и о том как русские использовали эту тему в пропаганде. Много не знал.
-
Поки вона не полетіла в Стрий, поляки як завжди куколди
-
Там по приколу патриоты стоят?
-
Лучше бы молчали уже лол
-
Польща не стала збивати російську ракету, яка порушила її повітряний простір, бо військові бачили, що вона не прямувала в глиб країни. Крім того, за їхніми словами, ракета не була в межах досяжності наземних вогневих засобів
-
Наступного разу ракета перетне Польщу де на кордоні фермери її запитають чи несе вона зерно, потім залетить до Варшави, погуляє по музеям, випʼє десь кави, потім її чемно запитають чи не до Львова вона прямує і ще й вибачаться
-
Потрібна віза для поїздки в США
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago