(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ердоган збив літак і більше не залітають випадково рос літачки в Туреччину. А тут ракета в країні ЄС. Гарна спроба росіян прощупати майбутню реакцію на постійні зальоти, ну і роботу ППО. Будуть більше залітати тепер
-
А, ну так це не база НАТО, і це очевидно що таке є.
-
Кожного такого хизувалюника Бог спитає, коли настане час.
-
І не буду опускатися до їх орківського рівня, коли вони вилазять в наші чати і хизуються смертями наших солдат і мирних людей.
-
Ну от якщо, то ми..!
-
Червоні лінії* ))
-
Я згоден проте у них же мають бути протоколи, типу якщо ракета залетить далі Варшави прикордонної зони, тоді її збивати
-
Я не поліція думок.
-
Якщо русня хоче заруб - їх діло, будуть собі підсирати самі. А як язик в дупу - то й срати що вони там думають, аби мовчали.
-
Ракети не повинні над головою літати, це не нормально. Це не нормально дивитись куди вона летить і нічого не робити, сподіваючись що пощастить. Нормально це лупити ракети які до тебе залітають одразу. Без гри в сподівання, які де факто коштують життів твоїх громадян
-
Канадці кажуть "залиште конфлікти між собою у своїх країнах, коли ви пртїжджаєте сюди". Вони вважають Українців дуже адекватним і готовими інтегруватися, я не буду доводити їм протилежне.
-
Ааа, стоп, а якщо ракета летить до Варшави то може то вона на справді в Берлін летить, може пощастить
-
То ти що б вибрала?
-
Ринок commodities трохи важчий.
-
Щось каша якась. Мухи з котлетами змішав. Тобі хтось тут сказав кидатися з кулаками на русьню? Це твоя особиста справа як з ними поводитися в твоєму житті, хоч на рф переїзжай жити. Справа в тому що ти їх відбілюєш. А за правилами чату, наскільки я пам'ятаю, в чаті русьня хароша коли вона 200та
-
Ага. Дуже і давно. Я фючерси не вмію торгувати.
-
Ахахахахахахахахахахахахаха
-
А, і якщо збити ракету під варшавою то нікому ж на голову вона точно не впаде, а в селі на прикордонні точно впаде*
-
Якщо ракету збити під варшавою то путін не нападе, а якщо збити її в іншому місці то нападе
-
База НАТО була б куди краще.
23 Jan 2023, 01:02
463576/634452
25 minutes ago