(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не в кущі, я просто, ще раз повторюю, не бачу сенсу грати правильну морду.
-
Чи плануєш нам унікальне насіння продавати? Якраз сезон починається
-
Мабуть тобі не зря наваляли в Срачівні
-
Це IB?
-
А до того як ці добровольці змогли перебратися з рашки до нас і вступити в ЗСУ, якби на низ впала наша ракета - ми б автоматом їх записали в 200ті виблядки?
-
Все. Не буду витрачати час свій. Схоже що ти зовсім не розумієш
-
Чи тих, хто добровольцями воює на нашій стороні, теж треба називати виблядками?
-
Але ви не можете звинуватити кожного особисто просто за фактом національності, особливо тут.
-
Ми можемо статистично оцінити що певне кількість, може навіть більшість, і справді мовча підтримували.
-
А як розуміти все що ти вище писав? Ще раз. Мова йде про твої наративи саме тут, в чаті. Понавигадував що він має з ним у вуличні бої вступати...
-
І де у вас докази персональної мовчазної згоди кожного особисто?
-
Давайте без ляля, процитуйте де я був їх пдвокатом?
-
Як би мало їх не було, я не хочу своїми діями зробити, щоб їх було ще менше.
-
Саме так. Не спілкуєшся. А тут виступаєш їх адвокатом мов є гарні няшки. Тут купа народу, який постраждав від цих виблядків. І від їх мовчазної згоди. Я так розумію у тебе втрат нема тому можна бути толерантним до русьні.
-
В мене не настільки великий горизонт інвестування 😜 не знаю, чи вдасться залишитися в Канаді на наступний сезон. А ти саджаєш прямо в землю чи в якісь контейнери?
-
Я можу дати чувіху у якої я купувала, але це на наступний сезон буде, вона вже сховала до літа. Доречі в неї класні контейнерні чері є, горщик 5л і дуже рясно росте
-
www.amazon.ca/gp/product/B07VXT3VYZ А якщо цей, то можете глянути, будь ласка? Тут вже є пружини, але теж дешево
-
Мабуть не треба робити здогадки з приводу того, кого я втратив чи ні через війну. Просто ставати людиною, яка повна ненависті і бажання смерті за етнічною ознакою - це шлях, який я вирішив не обирати, як би інколи не було боляче і не хотілося б.
-
Ну то що ти підміняєш поняття? Русня - хуйня і не мають права на життя. Про що ще балакати
-
Наприклад, ти)
23 Jan 2023, 01:02
463626/633637
6 minutes ago