(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мій знайомий росіянин дуже дружив з моїми рідними, все було чудово. Але одного разу я почула як він одній людині каже що так добре що Крим повернувся до Раші, що він має таке стратегічне значення. А потім в лютому мені подзвонив та щось розказував про кока колу яка спонсорувала нацистів у другу війну, американців і НАТО, і що проблема в тому що ні Україна ні Росія не зробили висновки у 91 році і до влади прийшли бувші військові. Отака каша в головах дружніх до нас росіян буває
-
Это было про название топика кстати
-
Взагалі якщо без пиколів і серйозно то я тут уже писав. Вся їхня культура і мова формує патерни по яким вони діють. Всі оці пушкіни, лермонтови і т.д. Їхні приказки, звичаї, вірування оце все робить їх тим ким вони є. Це людоненависницький режим побудований на страху, болю і знущаннях. Тому якщо це росіянин але живе в США, Іспанії чи ще де то він і є носієм тієї самої культури бо розмовляє рос мовою, читав всі ті книжки і ріс в тому суспільстві і продовжує доречі жити в тому ж інфопросторі який будується рос мовою.
-
Бідні люди більше люблять лотереї, на жаль
-
Ух щас как заработают