(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хорватия - хороша. Разнообразие природы (Плитвицкие озера, Макарска ривьера, Марьян). Многие говорят по-английски, не прийдется учить хорватский. Даже бабушки-продавцы в супермаркетах. По крайней мере, в Сплите. Хотя и язык похож, прочитать можно. Украину вроде любят, помнят свою войну с Сербией. Переживают за нас. В Сплите и Загребе много украинцев. Не как в Канаде, но все же. В Сплите, к примеру, Балувану Галю открыли.
-
В лівих просто життя часто складається з покушать неіснуючих проблем і винуватий в них. Той же Трюдо, який вічно кричить про страшних праворадикалів консерваторів в Канаді це хохма.
-
В нашій школі я цього не помічав, і надіюсь не буде. Під час прайду не було ніяких активностей і прапорів в школі.
-
В лівих це всі, хто в меншинстві) Там багато думати не треба) По правам жінок в мене здається, що це лише історична інерція і скоро згадають про чоловіків, Україна в цьому поперед всієї планети, оскільки це відчувається найбільше))
-
Ну я знаю, що в Місісазі недавно була заруба між батьками і school board на цю тему. І на батьків тупо насрали.
-
А як же ЛГБТ в Палестині? Ой...
-
А як же палестина))
-
Я буду дуже радий знати, що те що мої друзі сказали - то не правда або якийсь рідкісний одиночний висер
-
Ты сам живешь в относительно леволиьеральноц стране, где просветляется в школах все то, о чем ты сейчас пишешь
-
Господи у тебя все ок?
-
А ЛГБТ просвет есть везде. Возможно в Канаде больше, чем во многих штатах США
-
В лівих же як: фемінізм, права жінки і гендер пей геп, але якщо в тебе стручок між ніг, то ти можеш ідентифікувати себе як жінка.
-
В респ Штатах есть траблы относительно некоторых вещей в образовании, но я вам скажу больше, родителей постоянно оповещают о таких уроках, и родители даже могут не водить своего ребенка на эти уроки и отказаться. Но никто не насилует детей из-за пронаусов лол
-
Ніхто в Канаді не лізе в особисте життя сексуальних меншин, всім пофігу, в тому числі консерваторам. Нікого це давно не парить. Парить тільки те, що ця фігня набуває статусу якоїсь сакральної релігії.
-
Цікаво чи хтось жив і в Іспанії і в Хорватії в може навести переваги Хорватії? Бо по подорожах, Іспанія прям в рази більше зайшла, хоча дві країни південної Європи і тд
-
Всі були зайняті блокуванням українського кордону
-
Я казав про нашу школу, і тільки. І як на мене прайд прапору не місце в школі взагалі, а тим паче на постійній основі.
-
Не те щоб жорстко, але часів, коли християни відчували себе абсолютно вільно, вже немає.
-
Ну то це і логічна помилка ліваків)
-
А ще, в Спліті дуже багато інтернаціональних компаній + порт активний. Що можна навіть роботу шукати онсайт
23 Jan 2023, 01:02
463835/634676
3 minutes ago