(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я про аварию в Бремптоне, как-то Инстаграм Инстаграм создаёт ссылку с первой сторис(
-
Чи був у когось досвід розривання лізу раніше року? Цікаво як ви це менеджили щоб з лендлордом залишитись в гарних відносинах і щоб він міг рекомендувати і бути референсом Із того що я почитав, це або втратити депозит, індивідуально домовившись щоб покрити витрати на пошуки наступного кандидату Або знайти самому інших аплікантів, або сабліз Але цікаво як це менеджиться якщо треба переїжджати раніше (офер кращий чи ще якісь причини)
-
чув що кращій варіант - знайти наступних мешканців. Для лендлорда це теж норм, контракт продовжується, і не треба ріелторам сплачувати. В великих містах це легко, в руралах - не дуже.
-
А знакомый синьор акуа ушел недавно на 65к
-
Рекрутер из испанкой компании говорит ну у тебя 3 года опыта, где-то 25к вилка
-
25 это вообще скам какой-то, а с 65к вполне себе, да)
-
І от намагаюсь розібратись як це працює, яка культура переїзду щоб правильно це організувати
-
Тобто це на на етапі коли ви підписували договір, відразу ці пункти прописали, так? Ну я зараз ще не підписав контракт, просто залишаюсь в меншому місті, а вже як знайду кращий офер ніж маю (наприклад, в Торонто), то вже потім думав перебиратись Але мені розказали друзі що типу так не робиться і типу це дуже погано розривати ліз і типу треба відразу шукати місце на рік+ І оце мене налякало, що якщо смачний офер буде умовно через півроку, а я не можу переїхати через бюрократичні процедури
-
Але ж «дешева»нерухомість…
-
Амазон вроде платит столько
-
Тогда надо о 100+ в Испании говорить уже)
-
Так і в Канаді 300к реальні )