(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нє, я зараз ніщєброд, але дякую(
-
www.instagram.com/reel/Ck0qwGLg-pa/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
та ні, разом усі кого перерахував, в тому числі менеджери це 80 людей. Софт роблять не заради факту розробки, а заради продажу. То компанія акцентувала зусилля на pr, marketing і тп. Тулзу для бекапу AWS продали одному клієнту ще до релізу 😂
-
Окремо менеджерів 80 людей з 250?)
-
✅Запрацював новий портал пошуку роботи для українців! hippohub.ca/job-board-hippohub/ Це новий ресурс, на якому, як обіцяють автори, можна безкоштовно та швидко знайти роботу. Фактично, це окремий розділ на своєму сайті, створений спеціально для українців крупною HR компанію HippoHub. Діліться враженнями від користування! #пошукроботи #job
-
З іншого чату
-
і маркетологи ще 😂 на минулій роботі у нас було близко 250 людей, з них qa + dev + it + pm + там ще трохи менеджерів разом до 80 людей.
-
qa, sales, support, devops, UI/ux, customer service/success, pm і тп. Я думаю, що по професіях, розробників буде найбільше, або близько до цього, але загалом інших ще багацько.
-
також таке враження, бо у вакансіях тільки, що стосуються мережей або секуріти бачив одразу перелік в nice to have. А загалом, коли подаєшся не через easy apply, то досить рідко є поле куди можна додати сертифікати. Так само як і профіль в LinkedIn питають майже всі, але чомусь ніхто не питає профіль indeed та інших, що наштовхує на думку, що пошук поза LinkedIn має бути на першому місці. На інших сайтах буває враження, що вони постять неіснуючі вакансії, з дуже халявними вимогами, тільки аби зробити собі побільше базу кандидатів.