(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З іншого чату
-
і маркетологи ще 😂 на минулій роботі у нас було близко 250 людей, з них qa + dev + it + pm + там ще трохи менеджерів разом до 80 людей.
-
qa, sales, support, devops, UI/ux, customer service/success, pm і тп. Я думаю, що по професіях, розробників буде найбільше, або близько до цього, але загалом інших ще багацько.
-
також таке враження, бо у вакансіях тільки, що стосуються мережей або секуріти бачив одразу перелік в nice to have. А загалом, коли подаєшся не через easy apply, то досить рідко є поле куди можна додати сертифікати. Так само як і профіль в LinkedIn питають майже всі, але чомусь ніхто не питає профіль indeed та інших, що наштовхує на думку, що пошук поза LinkedIn має бути на першому місці. На інших сайтах буває враження, що вони постять неіснуючі вакансії, з дуже халявними вимогами, тільки аби зробити собі побільше базу кандидатів.
-
А також чув що порядку 70к потрібно в іт у Канаді , розробників і подібних хто руками працює по моїх спостереженнях до біля 10к десь потрібно , цікаво хто решта ті 60к?🧐😏
-
Можливо, зараз поки тільки шукаю інфо по тому , хто шарить добре у наймі
-
Та , але підозрюю що і від коледжів канадських проканає , але це треба в айчарів місцевих уточнити
-
модні типу oracle, MS, AWS і тп ?
-
ну тоді я уявляю скільки в них займає повний процесс найму 😂
-
Вроді зрозумів в чому 1 з секретів попасти в Іт в Канаді , це Сертифікати модні , якщо є НR чи хто шарить виправте мене )
-
трохи нелогічно, бо подавався ще 15 листопада. Чи дійсно вони можуть ats робити аж через 2 тижні? 😱
-
До речі, от сьогодні відмовили навіть без скрінінгу, хоча вакансія: Toronto, ON Remote (а я в Оттаві, але ж ремоут, приїхати не проблема коли треба) Have 0-2 years of software development experience Have experience with Python, or comparable server-side languages, like Java or Node А в мене як раз Java + Python і ще є співпадіння. Вакансія й досі активна 🤷♂️ Може комусь підійде - www.linkedin.com/jobs/view/3373230834/?refId=1fb317cb-c186-460b-b4c6-c616e0fb0796&trackingId=z5k8ku4jjjWarY1m5CAwsw%3D%3D