(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це я до того що не завжди треба їхати де мало чекати. В ігл рідж на сайті писало черга 2 години. Ми там пробули 6. На наступний день були вже в роял коламбіан. Там писало чекати 5 годин. Але ми вже через 1 говорили з лікарем. Але і стан був значно гірше… тому. Все залежить.
-
На рейтинг лікарні я би теж дивилась. Нам в eagle ridge hospital без підтвердженого діагнозу дитині виписали антибіотик, без навіть зважування. Дитина не толерує до антибіотиків пеніцелінової групи. А їх ще й назначили коли була вірусна а не бактеріальна інфекція. Отаке. Наступний день був дуже веселий, вже в іншій лікарні.
-
не, жена кушала fish&chips и кость рыбная застряла в горле, не могли ни протолкнуть, ни достать
-
Я думал тёщу повезти в Ванкуверск, но потом чекнул время как ты и понял, что то на то и выйдет, однако, опыт первого визита в Peace Arch по прилёту - закончился 20+ часами ожидания чего-то и поездкой в Surrey Emergency, где за 20-30 минут всё сделали
-
Ездила с мамой месяц назад в имердженси, глянула Ванкувер и Дельта были самыми ок по очередям, поехала в Дельту. Вот смотрю по своим сообщениям: 5:10 приехали и триаж, 5:40 опросили и взяли анализ мочи, 6:06 забор крови, 7:13 переодели на УЗИ, 7:43 посмотрел врач и сказал, что будет КТ, еще час ждали КТ, там что-то случилось, и потом 20 мин врача с назначением, итого пришли в 5:10 и вышли в 9. Диагноз поставили, совсем не то, что мама думала, она довольна по итогу.
-
Ванкувер. Сімейний сьогодні на сьогодні, якщо терміново (або йому ресепшн каже що ок зателефонувати та він телефонує). Якщо не терміново, то десь тиждень. Волкін зазвичай записуюсь (випадок «не терміново») на завтра-післязавтра (користуюся тими, де на сайті можна обрати час). Аналіз не розумію який можна чекати місяць, їх видно у додатку як тільки зроблено, зазвичай 24 години. Tells health користувалася тільки в ковід, норм