(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ох уж этот Саскачеван
-
i.redd.it/qro19rmtilqc1.jpeg
-
Там ще потрібна наступна картинка, де лікар радить випити тайленол))
-
ну це класика :) я ж тому і зразу зазначив, що мати справи з латиносами - нініні
-
З мексиканцями було таке, що домовились пообідати в один час, а вони зібралися через 2 години і всі в різних місцях 🙀 чи сантехніка чекали два дні (це термінового, бо взагалі туалет не працював). Найкраще було перед переїздом в Канаду, продавали техніку та речі. Домовилися за продаж телевізора. Спочатку довго торгувалися, бо в магазині можна купити інші моделі дешевше, а ми стільки за б/у хочемо. Потім домовилися на наступний день. Вони пропустили і охоронець нашого кондо подзвонив нам о 2 ночі, бо вони приїхали за телевізором
-
❗️«Є загроза життєвим (!) інтересам Сербії, ми отримали новини, від яких буде важко, як ніколи», – Вучич. Він пише, що країна має боротися, і обіцяє повідомити народу Сербії всю інформацію найближчим часом. Що відбувається?🧐 ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
я б з радістю жив з таким підходом як в латиносів, але щоб мене оточували люди з підходом як канадці хоча б)) але такого не буває...