(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Авіон це норм? Я не знаю як витратити ті поінти, на авіа також?
-
Можна і після але тільки вже з юристом, краще податись хоча б на якийсь екстенш статусу
-
Hsbc мігрує в Rbc, і мені всі поінти перекинуть на Авіон. А кредитка у мене тільки rbc westjet
-
А от, вестерн відправляла, і гроші тупо не знвмались зі скошії, якщо на сайті вестерна + на рахунок. Тобто, через раз. Вони шось там перділи, розблоковували, ніфіга. Але перемога за гавернментом, ті мені обіцяли все перенести на новий акаунт MSCA через зміну SIN, і ніфіга, а через місяць сказали що все таки не можуть, і що я втратила свої Records of employment назавжди (або маю просити роботодавця випустити їх на новий SIN)
-
А шо там в ваших юс чатах за роботу пишуть? Повеселіше ніж в Канаді чи така ж срака приблизно?
-
Єдине що - вони кредитки типу Авіона видають лише на рік і під кінець треба знову йти давати всі пейсліпи, контакти і так далі щоб ще на рік взяти
-
В цілому 2 роки круто працює апка якщо нею не користуватись
-
Якщо чесно то таке було всього 2 рази
-
Держись там
-
Ага, розумію
-
Нє, дякую, я ще не зі всіма операторами і менеджерами поговорив в РБС
-
Хочеш реф на сібс? ))
-
Ну де бонуси, певно
-
На який?)
-
Там мені набрали фрод департмент і три рази спитали чи знаю я кому я відправив гроші, і сказали ну ок, розбаним
-
Міняй банк
-
Я теж через тиждень після відкриття рахунку відправив 300 баксів етрансфером і привіт, 40 хвилин на телефоні шоб почути шо треба топать в бранч
-
Менеджер сказав що якби вони могли то і кредитки блокали
-
Просто накинули блок за підозрілий чек Не ввійти, картки не працюють окрім кредиток
-
Хуяк і немає доступ в банкінг взагалі
23 Jan 2023, 01:02
465066/646044
about 3 hours ago