(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
потому что это в канаде, а не в индии?
-
можно замок в Индии, но зачем?)
-
tough times = tough people tough people = easy times easy times = weak people weak people = tough times
-
За те же деньги можно шикарное жилье в Барселоне взять))
-
Зачем тогда покупать в Канаде
-
Співробітник брав certified pre-owned subaru через www.autotrader.ca/ наскільки я зрозумів там оголошення з різних ділершипів зібранів в одному місць (можна радіус вказати типу 25км).
-
подорожали(
-
Дякую за інформацію. А назви нормальних по Торонто поділитесь ?)
-
там даже здания как в совке выглядят
-
Вернее до момента, когда нужно было зибрать машину
-
SFU — рассадник коммунизма в ВС
-
От покупки до оформления машины у нас заняло с дилершпиами около 4х дней
-
Зависит от того, какие критерии у вас к машине и ее состоянию...От 1 недели до месяца...
-
Блін, в мене остання співбесіда була 9 років тому. От я правда боюся на нові ходити. Хотіла починати рік тому ходити для тонуса, але не склалося ...
-
А сам процес від купівлі до оформлення багато часу займає? Просто ми плануємо прилетіти в Торонто, переночувати, а потім вже починати всю paperwork. В Лондоні хочемо знайти довгострокове житло. Так що в принципі ще не зовсім зрозуміло скільки в Торонто треба буде орендувати Airbnb
-
Біг мак потрійна булка?)
-
Communist party 🤷🏻♀️
-
Да, это перекупы типа по-нашему, хотя хз. Может кто-то считает иначе. Но в целом да, просто на гугл картах. Б/у машины + офисы. Я могу подсказать в торонто, но в Лондоне точно не смогу подсказать
-
До речі, а як шукати ці ділершипи? Я маю на увазі просто береш Гугл карти та погнав чи є якісь відомі мережі, на які краще в першу чергу звернути увагу? Чи я плутаю ділершипи з перекупськими майданчиками?
-
> communist party of Canada Это с местной дурки
23 Jan 2023, 01:02
46577/644441
10 minutes ago