(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Найкращий мак для мене в Торонто це біля Queens park. Не знаю що вони там роблять але прям chefs kiss
-
подожди до обвала очередного, потом возьмешь.
-
Краще пізно ніж ніколи
-
Це щось на торонтівському, у нас в селі Етобіко нема такого)
-
та уже ж поздно не?
-
Ти часом не блогер? Вийшла прям така рівненька інтеграція Кракена 😁
-
Нафига мак и вендис если есть fat burger?
-
А казав шо буде бум
-
То ти погано просив. Достатньо вивчити фразу типу "Мадемуазель, я неймовірно захоплений нашою бесідою, та зможу прийняти безпосередню участь англійською, якщо ви не проти". І все, всі переходять на англійську якщо можуть. Це ж не "м-м-м, хелоу" і погнав англійською. Тут треба по дорослому, з розумінням та емоційним інтелектом підходити до справи
-
Там «бо не втік» розказує, що виявилось, що можуть не втримати наступний наступ. І що війну не виграти, поки хуйло у руля. Від 2-3 тижнів, до невідомо коли (
-
Ніхуя йому не дадуть
-
Но это не отменяет того что без помощи США/ЕС даже эти 500 лямов не зарешали бы ничего
-
Я думаю зеля нагнітає щоб дали зброю
-
Может, я согласен Я не в оправдание власти это сказал, они и сами кучу фигни наделали за два года, да
-
Зенелох , що ви його слухаєте? Зразу після виборів його було ясно шо буде піпець, ось він і настав
-
Та нє. Я не до того, що б поплакати. Треба щось міняти. Ну вони вже заїбали вкрай
-
Данілов два роки пиздів про нарощування виробництва ракет на 1000км, тай пішов собі, а ракет так ніхто і не бачив
-
треба просто взяти і зробити 😁
-
Коли вони вже вдавляться тими грошима
-
Ну давайте пониємо і ми в слід за президентом)
23 Jan 2023, 01:02
465908/637939
3 minutes ago