(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну айтішна ж? То звичайно буде цікаво
-
Ага. Але не впевнений що наймають. Закривають набір резюме, а потім пере відкривають, хоча присилають (інколи), що знайшли кандидата) У мене таких прям дуже багато. І ЛінкедІн такий - подавайся, ти топ аплікант Ти йдеш за посиланням, а на сайті подались не можеш, бо ти вже подавався)))))) Починаю розсилати резюме в США. Може через місяць скажу статистику, якусь. Але навряд вона комусь цікава, бо не девелоперська)
-
Ну так якщо на 1 вакансію за 12 годин 100-500-800 св, то крутять яйця як хочуть ))))
-
В Binance є р2р торгівля, і є можливість CAD -> USDT міняти, Interac e-transfer можно через цих продавців по курсу міняти, але наприклад CIBC 2 із 3-х спроб фрод відділ блокував транзакції 😔 але можно 😉
-
Залежить від водія, у мене були такі що носом крутили і відмовлялися їхати. Я б сказав що 160 см це максимум по довжині на який можна розраховувати викликаючи XL, але завжди є шанс шо водій залупиться везти. Наступний по ціні/складності варік то або uhaul в залежності як далеко їхати або просто доставка з магазину.
-
Health certificate і печатки на документи від інспекції канадської Хтось пише, що за 48 ці документи треба, на офіційних сайтах за 10 днів