(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
він скручується по коротшій стороні, тому в багажник має влізти
-
Тут кожна контора вважає себе супер пупер Де на джуніор позицію з зп до 40к вимоги по 8 років досвіду)
-
В Binance є р2р торгівля, і є можливість CAD -> USDT міняти, Interac e-transfer можно через цих продавців по курсу міняти, але наприклад CIBC 2 із 3-х спроб фрод відділ блокував транзакції 😔 але можно 😉
-
Якщо щось продуктове, можна назвати айтішкою
-
Remitbee, зтянути кади з чекін акаунта, обміняти, закинути на usd акаунт. Зняти кеш в касі
-
Такий друг завжди знадобиться 😊
-
(Але краще просто мати друга з пікапом або гранд караваном)
-
Залежить від водія, у мене були такі що носом крутили і відмовлялися їхати. Я б сказав що 160 см це максимум по довжині на який можна розраховувати викликаючи XL, але завжди є шанс шо водій залупиться везти. Наступний по ціні/складності варік то або uhaul в залежності як далеко їхати або просто доставка з магазину.
-
Якщо відкрито для податкової - Kraken Pro. Якщо закрито, Binance P2P на Укр доки
-
Ви про яку страхову? Приватну від роботодавця?
-
Але навіть мої знайомі рефералили, нічого не змінилось)
-
Навряд тут зарефералять туди де я шукаю
-
То мені здається, чи ви не шукаєте інсайдерів, щоб вас зареферили? Бо то може бути головною причиною, шо ігнорять
-
Health certificate і печатки на документи від інспекції канадської Хтось пише, що за 48 ці документи треба, на офіційних сайтах за 10 днів
-
Только в том случае, если у вас все прививки на месте
-
В Канаду, насколько я помню, титры не нужны ( даже если из Украины ехать)
-
Что за документы?
-
Привіт, тут є хтось їхав з Канади через Німеччину з котом? Або знайомих. Екстрена ситуація. Маю квиток на літак на 4 квітня і інспекція каже, що вони не можуть зробити відповідні документи
-
Больше он обычно может быть не годен
-
Health certification делается за 48 часов в стране вылета. Не более
23 Jan 2023, 01:02
466200/642442
2 minutes ago