(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ще вони студенти ж багато хто
-
Бо їх багато і візуально так і виходить що в фаст-фуді в більшості індуси, в Торонто. Гадаю на інших низько кваліфікованих роботах так же
-
Так завжди і було) І сама по собі освіта мало зараз цінується, бо занадто доступна. Вона має бути, але якихось плюшок не дасть.
-
Я все таки вважаю, що погано можуть працювати далеко не тільки індуси. А індуси є і кваліфіковані
-
Тому я і написав, що не розумію чого хоче Канада як країна. У мене теж таке враження, що індуси захоплюють світ і всім ок, що по суті сервіси із часом стають низької якості, бо можна найняти індуса(на справді не важлива національність), бо готовий працювати за миску рису)
-
До вас, це в Канаду?)))
-
Я б теж депінгував би, замість 140к з радістю погодився б на 120к 😁
-
Мій поінт не у національності це просто так співпадає. Я мав досвід роботи із дуже крутитими індусами. А поінт у тому, що всім насрати грубо кажучи - головне оби менше заплатити сьогодні, а як буде завтра уже не цікаво.
-
Мені раз на роботі треба було поміняти пароль для Azure і для цього треба було дзвонити в сапорт майкрософт. Набераю я американський номер і бере слухавку індус, я хвилин 10 той пароль міняв бо в нього такий сильний акцент був що доводилось чуть не кожне слово просити повторити
-
Тільки власники бізнесу і викладаються. Але в хочуть багато. А дозволити собі за дорого не так багато людей можуть)
-
Та і погано поняття відносне, в Канаді всі роблять необхідний мінімум, тому у фаст-фуді на кухні срач, переважно. Може лише власники бізнесу викладаються на повну.
-
Ну, приїзди до нас, подивишся на кваліфікованих індусів)))) Ніхто не каже про погано чи добре працювати. Мова про обезцінювання труда) Важко себе продати, коли хтось готовий в 5-10 разів менше отримувати)))
-
Літкод
-
Поляки, настав Ваш час чекнути, чи не фури летять
-
Впринципі я такий) А що робить
-
10к? Ват? Сюда около 250к приехало и наверное 200 осталось, это каждый 20-ый только
-
Польша подняла в небо свою авиацию в связи с атакой по Украине
-
У нас в субурбі канадці пьють, то просто в Торонто споживач балуваний)
-
А хтось зі 140 і за 80 погодиться) Вот і надемпінгували)))
-
Маниакальных?
23 Jan 2023, 01:02
466353/642655
3 minutes ago