(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поляки, настав Ваш час чекнути, чи не фури летять
-
Впринципі я такий) А що робить
-
10к? Ват? Сюда около 250к приехало и наверное 200 осталось, это каждый 20-ый только
-
Польша подняла в небо свою авиацию в связи с атакой по Украине
-
У нас в субурбі канадці пьють, то просто в Торонто споживач балуваний)
-
А хтось зі 140 і за 80 погодиться) Вот і надемпінгували)))
-
Маниакальных?
-
Насправді, дуже-дуже-дуже багато гарний кавʼярень зі смачною кавою. Ну блурі аж 3 знаю, там присісти ніколи не можна. Таке відчуття, що помиї з тіма пʼють тільки мігранти
-
Є різниця між тим де взяти гроші взагалі і де взяти додатково якусь тищонку
-
возможно про хиропрактики и мануальных терапевтов)
-
От я б і подивився б на тих канадців що кричать "геть емігрантів, вони забирають нашу роботу", але щоб кава в тімміс коштувала так само)
-
А я би не демпінгував. Ну не може гарно працювати людина, яка сидячи на роботі, думає де б взяти гроші
-
В Торонто)))
-
Залишиться десь 30 після податків?)
-
Короче, робимо бізнес план
-
😢 Житель Нью-Брансвіка майже рік не знав, що виграв у лотерею 64 мільйони доларів Мерель Чіассон з селища Ба-Керекет зірвав джекпот у 64 мільйони доларів у Lotto 6/49, розіграш якого відбувся 15 квітня 2023 року. Проте лише сьогодні, 28 березня, за 19 днів до закінчення терміну дії виграшного білета, він забрав свої гроші. Чоловік, який уже 40 років займається ловлею крабів, зізнався, що ніколи не думав, що зможе виграти, тому купляв лотерейні білети і не дуже переймався їхньою перевіркою. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Ті хто пропонували більше 120 хотіли досвід керування командою
-
Я купив преміум на блекфрайдей 😁
-
Наче лотерея не обкладається податками
-
Молдован питати будемо?
23 Jan 2023, 01:02
466366/643218
2 minutes ago