Безопасный выезд!!!
Никаких блокпостов ,бегать прятаться от пограничников не нужно, их просто не будет на месте перехода ,речки переплывать тоже не нужно!
После пересечения штамп будет в паспорте. Время надежности маршрута ограничено.
Детали @kordon_s
Безопасный выезд!!!
Никаких блокпостов ,бегать прятаться от пограничников не нужно, их просто не будет на месте перехода ,речки переплывать тоже не нужно!
После пересечения штамп будет в паспорте. Время надежности маршрута ограничено.
Детали @kordon_s
Туск, коментуючи суперечки з Україною щодо аграрної та торговельної політики на тлі повномасштабного вторгнення Росії, сказав, що і "поляки платять" сьогодні високу ціну
🔻підписатися
я знаю, что вроде можно подать на продление ворк пермита cuaet бесплатно, и сегодня последний день вроде как. Вопрос - кто знает если можно будет подавать на продление позже или нет? и если да, то сколько это стоит?
Тільки вчора дивився сторіз дівчини яка працює в лікарні, зміна з 7 до 8 без перерви і обідів і каже що у лікарів ще жорсткіше. Мабуть не у всіх, але не порівняти з айтішкою де зачасту завантаження так собі
“лол”
тобто ти вважаєш що лікар який вчився 6+ років за мінімум 100к$+ має отримувати меньше ніж формошльоп самоучка? )
я вже мовчу про всяких хірургів і анестезіологів від який реально залежить чи житиме людина
Центр,Торонто, кондо
Оренда з 15 квітня 2024р
2 спальні + 1
2 санвузли, вбудована техніка, пральна та сушильна машина.
Консьєрж, критий басейн, джакузі, сауна, фітнес-зал.
Центр Торонто.
5 хв. пішки до метро та до вежі( CN Tower ) Торонто.
❗️Зеленський звільнив посла України в Молдові, – указ уже на сайті.
Деталей поки нема. Сьогодні президент також заявив, що екс-очільник РНБО «продовжить роботу на дипломатичному напрямку»🤔
ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину