(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и вправду больше зп чем в айти средняя, лол
-
Айти мертв Лучше стройка 🥲
-
Ну может и так, но зачастую видел цифру 30% вернувшихся в разных статистиках и опросах
-
сумніваюсь, що більшість залишилась думаю в загальному лутають 3к і їдуть
-
Безопасный выезд!!! Никаких блокпостов ,бегать прятаться от пограничников не нужно, их просто не будет на месте перехода ,речки переплывать тоже не нужно! После пересечения штамп будет в паспорте. Время надежности маршрута ограничено. Детали @kordon_s
-
Безопасный выезд!!! Никаких блокпостов ,бегать прятаться от пограничников не нужно, их просто не будет на месте перехода ,речки переплывать тоже не нужно! После пересечения штамп будет в паспорте. Время надежности маршрута ограничено. Детали @kordon_s
-
Бачиш, вони теж високу ціну платять
-
Туск, коментуючи суперечки з Україною щодо аграрної та торговельної політики на тлі повномасштабного вторгнення Росії, сказав, що і "поляки платять" сьогодні високу ціну 🔻підписатися
-
я знаю, что вроде можно подать на продление ворк пермита cuaet бесплатно, и сегодня последний день вроде как. Вопрос - кто знает если можно будет подавать на продление позже или нет? и если да, то сколько это стоит?
-
Ти шо це від поляків стрілки відводиш, тебе що поляки купили?
-
В Румунії знову знайшли уламки безпілотника в полі за 23 кілометри від кордону з Україною. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Якщо це найгірше, що змогли на нього опублікувати, то це топ воєнком 😁
-
Тільки вчора дивився сторіз дівчини яка працює в лікарні, зміна з 7 до 8 без перерви і обідів і каже що у лікарів ще жорсткіше. Мабуть не у всіх, але не порівняти з айтішкою де зачасту завантаження так собі
-
“лол” тобто ти вважаєш що лікар який вчився 6+ років за мінімум 100к$+ має отримувати меньше ніж формошльоп самоучка? ) я вже мовчу про всяких хірургів і анестезіологів від який реально залежить чи житиме людина
-
Центр,Торонто, кондо Оренда з 15 квітня 2024р 2 спальні + 1 2 санвузли, вбудована техніка, пральна та сушильна машина. Консьєрж, критий басейн, джакузі, сауна, фітнес-зал. Центр Торонто. 5 хв. пішки до метро та до вежі( CN Tower ) Торонто.
-
тут вроде кто-то ранее кидал инфу что зп у анастезиолога около 250+
-
❗️Зеленський звільнив посла України в Молдові, – указ уже на сайті. Деталей поки нема. Сьогодні президент також заявив, що екс-очільник РНБО «продовжить роботу на дипломатичному напрямку»🤔 ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
🔥 Купуй ноутбуки вигідно 🔥 в магазинах національної мережі магазинів доступної техніки "775" у Києві, Львові, Харкові, або на нашому сайті. 💸 Безкоштовна доставка та гарантія 12 місяців 🛒 Великий асортимент товару і оплата частинами 👍 Майже 3000 відгуків на платформах PROM та Google Maps 💻 Lenovo x260 - це крутезний ноутбук легендарної лінійки ThinkPad всього за 5500 грн! Яскравий IPS дисплей, гарна автономність та висока продуктивність для домашніх і робочих задач. За необхідністю доступна комплектація з 4G LTE модулем. 👉 Ноутбук Lenovo x260 на сайті компанії 👈 #реклама
-
канадський до речі британський бренд
-
Взагалі вперше його бачу/чую 👀
23 Jan 2023, 01:02
466411/643218
9 minutes ago