(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну сидітимуть без паспортів
-
What’s the point
-
❗️Українець за кордоном не зможе оформити закордонний паспорт без довідки про військовий облік, – нардеп Веніславський. Нардепи говорять, що 10 квітня Рада почне розгляд законопроєкту про мобілізацію, і процес затягувати не будуть. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Цей підор член того самого комітету.
-
Ну тут же як завжди, клоун депутат щоб хайпанути висрав якусь лажу в паблік, і всі бігом-бігом репостити в геометричній прогресії
-
А тут пише що зможуть
-
Нардеп Федиенко принес хорошие новости.
-
Квантові закони ьля
-
І прикол в тому що ця двозначність тільки в їхню користь робе, а не в твою
-
основне не ведіться на фейки, все добре, шашлики скоро
-
потім - звільнили, ну але нічого страшного, керує ж система
-
то Залужного ми не звільняємо, це все неправда
-
як завжди лише лапша на вуха
-
Завжди бісила двозначність у законах і постановах, наче спеціально так робиться.
-
я тим пройдисвітам ні на грам не вірю
-
А "надати можливість" це як зняти бронь з мусорів. І не видавати їм повістки.
-
Отож. Або буде що подати заявку на виготовлення можеш, а отримати без документів з військомата не зможеш
-
Як завжди диявол в деталях у пиздунів.Немає переліку послуг. І немає чітких критеріїв щодо зняття з обліку, подивіться таблицю, там майже завжди стоїть "визначається індивідуально" замість чітких критеріїв.
-
ну він шось пише так мутно. звертаю уваги. саме послуги. і хз що під тими послугами мають на увазі
-
Я погоджуюсь що це правильно і доктори мають заробляти більше, полюбому. Але я не вірю що держава дійсно платить лікарям стільки грошей коли ніякої часної медицини нема. І по моєму досвіду спілкування з лікарями тут - вони незадоволені і їм платять недостатньо (мб це тільки терапевти і в волкін клініках, але вони жаліються і навіть протестують). Ось наприклад в якийсь тиждень доктор просто вирішив не прийти на роботу бо йому мало платять:
23 Jan 2023, 01:02
466433/643309
5 minutes ago