(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дуже багато людей які продовжують топити за "безкоштовне" виставляючи loan signs "you stealing out healthcare"(стосовно впровадження платної медицини) не розуміючи що вони вже заплатили кучу податків в цю бездонну дірку
-
Може в тревел навіть більше буде опцій
-
Круїзна галузь дуже архаїчна і це єдине, де я можу рекомендувати бронювати тільки (!) з агентом. У них є знижки, ціни та варіанти. яких не буде на сайтах. Вони можуть включати в платню чайові (які біля 18%), або алко та ін. Тревел агент або агент від ліній - це на твій смак
-
Карибы - Martinique, Barbados - в принципе плюс-минус все острова
-
Пацієнтам пи***ць
-
І,мабуть, головне - itinerary! Гарні вважаються ті, де мало days at sea, але є багато людей, що люблять days at sea та навіть не виходять в портах.
-
Ще можна звернути увагу на кількість днів - з малою кількістю днів на дешевих лініях може бути ееем дуже diverse
-
Назви його хоч безкоштовна медицина хоч бездонна бочка, воно не працює і крапка
-
А 🍍 ?
-
Зняв пару портретів поки був в Оттаві, але нічого епічного як тут :)
-
Так я і не казав що працює 🙃
-
Краща не краща, ала краще за сша жити не буде
-
Є ще крудодевелопери і ямло-гуру
-
Хто в курсі як гривні на кади обміняти з привату на сібс?
-
ℹ️ Путін поверне нам всі території, якщо Україна вийде на лінію 2022 року, — Зеленський.
-
а що а чому а звідки
-
не всі програмісти формошльопи
-
А якщо формошльоп отримує як лікар, то хто крутіший програміст?
-
❗️путин будет готов отдать все территории, если Украина выйдет на линию 2022 года, – Зеленский. "Если путин потеряет эти земли, то потеряет силу внутри рф". Украина 24/7
-
Оце десь взяли, рознесли по всім жовтим каналам. Що, де, звідки ти це взяв, про що? Та похер. Вкинули а ви розбирайтесь. Ну то не читайте таке
23 Jan 2023, 01:02
466496/635721
less than a minute ago