(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доброе утро, 🌞 приехала в марте 2024. Продолжаю работать удаленно на своего работодателя в Европе (все налоги плачу там), в Канаде никогда не работала. 🤓Вопрос должна ли я подавать налоговую декларацию в Канаде в этом году? Если например она у меня нулевая, поскольку дохода здесь не было в 2023, где может пригодится эта декларация? Помогите разобраться пожалуйста 🙏
-
❗️З 1 квітня стане дорожче зробити закордонний паспорт в Україні, – Державна міграційна служба. Загалом ціна збільшилася на 102 грн, як для термінового виготовлення закордонного паспорту, так і протягом 20 робочих днів. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Я смотрю кому-то уже даже пришел ответ спустя месяц, хотя многие говорил про 6 месяцев Кто-то уже получал ответы? Сколько это заняло времени?
-
Ещё можно, это бесплатно, если сам то легко, если с женой то нужно будет немного позаполнять бумажек youtu.be/YNIjfELamL0?si=2pawyCMfLmZrbhQM
-
Прочитай
-
Тык
-
Чисто теоретично, Допустити лікаря з іншої країни до медичної системи Канади, без підтвердження знань ризиково з точки зору потенційних позовів. Як мінімум, тут кожен лікарь питає «можна до вас доторкнутись?» «а можу це, а це». Навіть у стоматолога, кожен раз, як просили відкрити рота, перепитували. Це лише один маленький приклад, я про більш глобальні речі не кажу навіть.
-
Я був в торонто і едмонтоні, медицина в канаді це повний крінж
-
У мене геть інший експіріенс з волк ін лікарями