(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чувак, я не дойобуюсь. Просто твій пост виглядає так: «Я купив пікап і виїбав систему, а ви всі лохи на своїх комфортних міських машинках, не можете старе крісло за 2к баксів перевезти»
-
Типу бізнес робиш? Cashflow?
-
Ну чудово, я коли дивився позавчора там нічого не було
-
Та ти тролиш) Крокодил не пролізе)
-
Я думав це надгробіє
-
и еще -- Nearly 50,000 failed refugee claimants remain in Canada. As of February 22, 2024, the CBSA indicated there were 28,145 failed refugee claimants subject to a warrant, and an additional 18,684 failed refugee claimants subject to an enforceable removal order. This means that 46,829 failed refugee claimants are currently living in Canada
-
А це картина??? Ніхуа мистецтво
-
Тому скоріше ні, я кидала стату щодо біженства в Канаді. Все дуже погано
-
Це все рівно не підстава для біженства
-
Ну лучше чем крокодилы в Австралии из унитаза
-
Ніт, цей чувак раніше виставляв, я на нього орієнтувався. У нього та ж сама картина але в ідеальному стані. По факту я свою продав і заробив гроші а його вже висить третій місяць
-
А, ну тоді все само собі готово 🙌 Дяк
-
І що?
-
О, дивись, хтось купив у тебе і робить х2
-
Лікар де ви робили медогляд мав занести результати у систему. Так, та бумажка нікому не треба, бо офіцер до медогляду нічого не має. Якщо ви все зробили і дані занесли, то все має бути ок
-
Кстати да. В общаге накрылась пароварка. Отнесли а ремонт - КЗ. Причина - насекомые 😁
-
Тому що мені не зручно між чатами розмовляти двова мовами. В іншому чаті зараз веду діалог на укр тому і тут
-
І не виключай комп'ютер ніколи. Бо не включиш без димку😂
-
Це насправді гіпсова репродукція роботи видатного скульптора, Франка Ллойд Врайта. Оригінал це барельєф, здається з Цинцинаті. Цих як ти кажеш надгробків зробили обмежену кількість в 70тих щоб підтримати галерею цього чувака
-
А чого українською?
23 Jan 2023, 01:02
466729/645080
6 minutes ago