(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт! Мене звати Євген, проживаю в Польщі. Зараз через фонд "Fundacji Widowisk Masowych" збираємо кошти на аккуми для Мавіків для 129го Окремого батальйону ТРО м. Києва zrzutka.pl/t9nu64 Прошу всіх долучитись і надати найширшого розголосу. Мета збору - 8800 злотих, зара зібрали лише 1250 😢 Будь-яка сума в злотих - це вчетверо менше, ніж її номінал в євро. Наприклад, 20 злотих = +/- 6,81CAD. ІМНО - сума не надто обтяжлива для донату. Інтерфейс платфоми - польський, виручає автоматизований переклад браузера, вчора перевіряли із знайомим з Німеччини, він оплачував карткою, все пройшло без ускладнень. Опціональну комісію не сплачували - вважаємо, що це недоцільно. Якщо будуть виникати питання - пишіть напряму мені. Кнопка оплати - тут :) @moderator: прохання перемістити цей пост в канал, де він матиме найбільшу ефективність. Дякую @All Буду вдячний за будь-яку копійку.
-
отак 🙈
-
Написано, що комітет затвердив
-
Можна причеп в юхолі взяти за 30 долларів, більше ніж в пікап влізе))
-
В теорії сірий паспорт (Certificate of identity) як раз створений для цього. We issue certificates of identity to permanent residents of Canada who aren’t yet Canadian citizens and who either are otherwise stateless, or can’t get a national passport or travel document from any source for a valid reason You can’t use a certificate of identity to travel to your country of citizenship. The issuing office decides the validity period. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/document-types.html
-
В мене дід з сусідом їздять по місту та збирають усілякі електричні речі що люди виставляють, потім розбирає їх на мідь та інші кольорові метали на здачу. На місяць десь $200 можна підняти реально кешем, тільки треба з гівном цим возитись довго, але заробіток крутий!