(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знає хто де в торонто можна подивитись major по кс? Типу бара чи ігрового клубу
-
Бо пологи проходять з однією командою в пологовому відділенні і після виписки вони до тебе відношення не мають. У мене пологи приймав лікар, не мідвайф. З післяпологовими питаннями звертаєшся або в емердженсі, або до свого лікаря-гінеколога через 6-8 тижнів і він вже скеровує. На мій погляд, в Канаді мало уваги приділяють жінці після пологів, немає відчуття, що все буде під контролем, якщо що. У мене було 2 пологів в Лелеці, треті тут. Там перед випискою робили узі абдомінально і я знала, що в мене все ок. Тут я протягом тижня після пологів була 2 рази в емердженсі.
-
Мені теж не дуже сподобався післяпологовий період, хоч і до нас додому перші дні приходила мідвайф, але вона в першу чергу до дитини, це я уже попутно просила шви подивитись Але знову ж таки це я порівнюю з тим, що мене чекало в приватній лікарні новенькій в Україні.
-
Звідки уявлення, що всі на похуї🤷🏼♀️ я обрала собі шпиталь де народжувати, всю вагітність вели тільки ті лікарі, що там працюють, всіх вже знаєш коли приходиш народжувати. Ставлення чудове, морозивом годували, епідуралку роблять і ще дають кнопку щоб регулювати дозу
-
Я порівнюю з Україною, там єдиний плюс був що в мене була двокімнатна палата, де чоловік міг спати та вставати до дитини відповідно, поки я відсипалася. В Канаді була одна кімната, можна бути і дітям і чоловіку скільки хочеш, але не на ніч. Все інше в Канаді було краще, включаючи післяпологовий догляд.
-
У нас ти теж зʼявляєшся у свого гінеколога через 6-8 тижнів, якщо все добре, нічим не відрізняється. Не впевнена, що в державних роблять те узі і наскільки все-таки воно інформативне для лікаря. Але мені здається, що мою ситуацію можна було попередити.